Ps5 Slim Gta 6'da Performansı Üzer mi + Güvenilir Satıcı Önerisi?

HeraNyks

80+
Reaksiyon skoru
72
Selamlar,

Bütçem Pro'ya yetmediği için PS5 Slim 1TB almayı planlıyorum. Asıl alma amacım GTA 6. Oyunun Slim kasada 30 FPS çalışacağı söyleniyor. Sizce 30 FPS olması oynarken çok rahatsız eder mi?

Bir de internetten sorunsuz alabileceğim güvenilir satıcı/site önerileriniz var mı? Çok fazla satıcı var sıkıntı yaşamak istemiyorum Bonus Kredi kartı ile taksitli almayı planlıyorum.

Selamlar,

Bütçem Pro'ya yetmediği için PS5 Slim 1TB almayı planlıyorum. Asıl alma amacım GTA 6. Oyunun Slim kasada 30 FPS çalışacağı söyleniyor. Sizce 30 FPS olması oynarken çok rahatsız eder mi?

Bir de internetten sorunsuz alabileceğim güvenilir satıcı/site önerileriniz var mı? Çok fazla satıcı var sıkıntı yaşamak istemiyorum Bonus Kredi kartı ile taksitli almayı planlıyorum.
Pro çalıştırırsa Slim de çalıştırır abartmaya gerek yok bu oyunu.

Fps olayi oyundan oyuna fark eder. Eskiden kasa kasa cok oyun oynadim simdi ise bazen 60 fps yeni oyunlarda kasiyor gibi hissettiriyor bazen.

bence 30 fps olması problem değil.

forumlarda kahramankonsol ve flytechnology tavsiye ediliyordu. ben kafkasdadan aldım memnun kaldım

30fps çalıştırırsa oynananmaz dün ps4 ün başına oturdum kusuyodum gta5 te
Bu arada güzel bazı TV lerde bazı özellikler var oyun akıcılığını aşırı arttırıyor. Konsol oyunu 30FPS açsa bile 60FPS gibi akıcı görüntü alıyorsun. Ben PS4 de çok kullanıyorum bu olayı.

Geri