Lg 75 İnç Miniled Tv 55.800 TL (Paraf ile 49.800) Lg 75qned70b6a

bende horozda evime kadar bıraktı şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım tek sorun köydeki eve aldığım derin dondurucuda köye teslimat yok malum ortak biryerde buluştuk traktör kasasına koydular eve götürdüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fırsatlarda paylaşılan 65 grundig oled var ona bakabilirsiniz
Köyler genel olarak öyle oluyor ama ptt harici giren yok sanırım köylere

1782073111486.webp

bu grundigler nasıl alınır mı

fırsatlarda paylaşılan 65 grundig oled
yeni nesil mi güzel mi

Alıntıyı görüntüle

yeni nesil mi güzel mi

oled de en iyisi lg ancak onun b serisinden iyi c serisinden biraz düşük bir ürün 990a yeni seri 144hz eğer tv de ulusal kanal tarzı kullanım yapacaksanız oled yerine miniled yada qled bakın kanal logo yanması sorunu yaşanıyor ama daha çok eğlence sinema ve ps gibi kullanımda çok başarılı

oled de en iyisi lg ancak onun b serisinden iyi c serisinden biraz düşük bir ürün 990a yeni seri 144hz eğer tv de ulusal kanal tarzı kullanım yapacaksanız oled yerine miniled yada qled bakın kanal logo yanması sorunu yaşanıyor ama daha çok eğlence sinema ve ps gibi kullanımda çok başarılı
odamda c5 lg oled var onla karsılastırırsak nasıl

Köyler genel olarak öyle oluyor ama ptt harici giren yok sanırım köylere
maalesef ptt küçük posta dağıtımı yapıyor böyle büyük malzemelerde merkez ilçe şubelerinden teslim alıyorsunuz

odamda c5 lg oled var onla karsılastırırsak nasıl
c5 e göre geride bir panel ve işleme kapasitesi var lg bu konuda çok ileride yazılımsal olarakta ama bu ürünü alınır kılan uygun bütçeli oled olması

60hz olmasa alınırdı ama ps veya pc bağlayacaksanız sıkıntılı durum.

Alıntıyı görüntüle

yeni nesil mi güzel mi
Grundig G990A serisinin fiyatları çok iyiymiş. Özellikle 65" olan çok iyi fiyatta fakat odamda 65" için yerim yok.

55" olan modeli Parafly + babalar günü kampanyaları ile 37 bine mal edebiliyorum ama alsam mı emin olamadım 32"4K oled monitörüm var hali hazırda.

2026 seri miniled tv. Bu fiyata 75 inç miniled bulmak imkansız. Paraf ile 49lara düşüyor fiyat.

Paraf vatan kampanyası 5000 paraf
Babalar günü 1000 paraf

75QNED70A6A yenilemesi giriş seviye modeli galiba, 75 olmak zorunda değilse 65GO975A iyidir 3gb ramli iyi bir model.

Grundig G990A serisinin fiyatları çok iyiymiş. Özellikle 65" olan çok iyi fiyatta fakat odamda 65" için yerim yok.

55" olan modeli Parafly + babalar günü kampanyaları ile 37 bine mal edebiliyorum ama alsam mı emin olamadım 32"4K oled monitörüm var hali hazırda.
975a da 3gb ram 120 hz var, 990a da 2gb ram 144hz diye biliyorum bence 975a daha iyi gibi

75QNED70A6A yenilemesi giriş seviye modeli galiba, 75 olmak zorunda değilse 65GO975A iyidir 3gb ramli iyi bir model.

975a da 3gb ram 120 hz var, 990a da 2gb ram 144hz diye biliyorum bence 975a daha iyi gibi
975A'da hdmi 2.1 yok ama 4k120hz veremiyor.

Aldık bakalım 65

DHde (model no ozellikleri icin) tam terisini okumustum sanki. Media oynatma islerinde bu tvlerdeki dahili medya oynaticilara pek guvenmeyin derim, harici TV box gereklilik. Eskiden alip iade ettigim VA panel Grundig Tv ara ara donuyor ya da reset atiyordu bundan 9900A, 9750A nasil bilmiyorum.

Grundig /Arcelik /Beko grubu hala sayfalarinda TVleri icin yeterli bilgi yazmiyor. Yuksek ihtimal LGden OLED panel alip montajliyorlar ok ama hangi nesil?

975A'da hdmi 2.1 yok ama 4k120hz veremiyor.
Emin misin geçmiş modellerde bile hdmi 2.1 vardı bende bir eskisi var forumda kullananlar var. Epeyden bakıyorsan doğru değil şu an elimde yok ama PDF si vardı eminim olduğuna ve ps5 de vrr açılıyor

DHde (model no ozellikleri icin) tam terisini okumustum sanki. Media oynatma islerinde bu tvlerdeki dahili medya oynaticilara pek guvenmeyin derim, harici TV box gereklilik. Eskiden alip iade ettigim VA panel Grundig Tv ara ara donuyor ya da reset atiyordu bundan 9900A, 9750A nasil bilmiyorum.

Grundig /Arcelik /Beko grubu hala sayfalarinda TVleri icin yeterli bilgi yazmiyor. Yuksek ihtimal LGden OLED panel alip montajliyorlar ok ama hangi nesil?
9900 eski modeli var bende arayüz normal çok kötü değil çok akıcı diyemem evo panel makro çekimde belli oluyor, android 14 mevcut renkler muazzam zaten uyguna aldığım için çok dert etmedim.
Enteresan şekilde go975a modeli daha sonra üretim olduğundan mıdır 3gb ram, diğerinde bir iki fazla özellikte olsa 3gb ve üstü ramli tv az 144 hz olması bence fazlalık kalıyor panel farkı da bildiğim kadar yok.

Son düzenleme:
Emin misin geçmiş modellerde bile hdmi 2.1 vardı bende bir eskisi var forumda kullananlar var. Epeyden bakıyorsan doğru değil şu an elimde yok ama PDF si vardı eminim olduğuna ve ps5 de vrr açılıyor

9900 eski modeli var bende arayüz normal çok kötü değil çok akıcı diyemem evo panel makro çekimde belli oluyor, android 14 mevcut renkler muazzam zaten uyguna aldığım için çok dert etmedim.
Enteresan şekilde go975a modeli daha sonra üretim olduğundan mıdır 3gb ram, diğerinde bir iki fazla özellikte olsa 3gb ve üstü ramli tv az 144 hz olması bence fazlalık kalıyor panel farkı da bildiğim kadar yok.
mediatek cipsettir yuksek ihtimal, koysalar soyle en az 8gb ramli snapdragon yag gibi akar ama nerde hicbir tvde yok bildigim.

Bu arada sadece kanal izlenecekse baalsiktaki 60Hz TV de yeterli ama interpolasyon, upscale isini unutmak gerek. Gerci 75" TVde 1080p bile olamamis yayinlar zaten piksellenecektir. 2026 yilinda da 60Hz TV uretmesinler artik, panel tepki suresi, input lag, parlaklik ve kontrastlari da yuksek ihtimal daha alt segmenttedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,523
Üyeler
198,147
Son üye
Onurbeey007
Geri