Yardım Milenicom İyi Midir?

Şoknet 700 mü oldu? Türknet kazıkladı bizi valla geçecektik bir firmaya…
türk telekom zam yapınca hepsi arttırmış maalesef 12 ay ortalama 700 aşağısı bulamadım fiber 100 için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende onu duşunuyorumda ping değerleri yuksek diyorlar yeni geçmişsiniz ama birseyler diyebiliyor musunuz konu hakkinda?
türknetten geçtim ben cs almanya server 5 ping falan daha yüksek 45 civarı alıyordum şu an 50 alıyorum

Merhabalar dostlar. Halihazirda turknet kullanmaktayim ama vicdansiz fiyat artişlarina karşi koyamiyorum artik. Turkcell 1000 mbps 800 e ve milenicom 100 mbps 400 e veriyor. Sorun yaşamayacaksam 100 mbps işimi görüyor. Sizce milenicoma geçsem sorun yaşar miyim yoksa turkcelle mi döneyim.
Hocam millenicom 1200 tl kurulum ilk 4 ay 400 tl sonra zam yapmis hali 850 tl olarak devam edersin deneye kadar ben 2 yil kullandim ayda 2 kez bakim yapiyolar bazen 3 belki bana denk geldi bilmiyorum ama iş görür deneyebilirsin rahatlikla

turknet zamlarından sonra iyi müşteri toplayacaklar belli.

Hepsi ayni imiş fiyat olarak nerdeyse. Turkcell 1000 mbps baktim simdi oda bolgesel 800 tl galiba bizim burda 1200 diyoe 100 mbps 750 oluyor. Hepsi anlaşmali fiyat çekiyor gibiler

Hocam ben her aradığımda 10 saniyede bağlanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

turknet zamlarından sonra iyi müşteri toplayacaklar belli.
Harbi türknetnkendi topuğuna sıktı ilk geçenlerden biri benim zammı duyduğum ilk dakika hemen geçiş yaptım sonra buraya bakınca millenicoma geçtiğini gördüm herkesin

4 - 5 senedir kullanıyorum aile evinde ve kendi evimde gayet iyi stabil bir sorun görmedim iyidir. (ikiside vdsl)

Merhaba,
Bende geçen hafta sizinle aynı psikolojideydim. En mantıklısı milleni geldi. ilk 4 ay 399 sonrasında da arkadaşını getir devreye giriyor. 100 tl indirim. eğer istemezsen başka sağlayıcıya geçersin. . evde tv dahil her şey internetle 1 haftalık kullanımım gayet stabil. kullanmak istersen davet kodum

Kampanya indirim kodu FC FB CB 7B
Abone adı: Mustafa Nahit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,010
Üyeler
198,028
Son üye
yigitgrbz
Geri