Alt Yapıda Boş Swich Olmaması

Reaksiyon skoru
0
Merhaba sayın bilgili reyizler.
Yeni eve taşındım malesef apartmandaki dağıtıcı da boş swich yokmuş yani altyapı yetersiz 1 ay içinde gelecekler tamirlik bişeyse yapariz dediler. Tamirlik durum yoksa fiber döşenecek zaten plan vs kuruluj onaylamasi felan en az 6 ay dediler. Sizce ne yapmalıyım superbox bi arkadaş kullaniyordu cekmiyordu bilgisayarin oldugu odada telefon bile 2 diş düşüyor ne yapabilirim bi akıl verin gurban olam tokat Türk Telekom müdürlüğünde tanıdık olursa 1 günde baglarla dediler tanıdıkta yok 😭

Vodafone nasıl çekiyor odan da?

Yeni eve taşındım malesef apartmandaki dağıtıcı da boş swich yokmuş yani altyapı yetersiz 1 ay içinde gelecekler tamirlik bişeyse yapariz dediler. Tamirlik durum yoksa fiber döşenecek zaten plan vs kuruluj onaylamasi felan en az 6 ay dediler. Sizce ne yapmalıyım superbox bi arkadaş kullaniyordu cekmiyordu bilgisayarin oldugu odada telefon bile 2 diş düşüyor ne yapabilirim bi akıl verin gurban olam tokat Türk Telekom müdürlüğünde tanıdık olursa 1 günde baglarla dediler tanıdıkta yok 😭
Nasıl yok yav apartmandaki dağıtıcı apartmandaki daire sayısına göre koyulmamış mı?

Yeni eve taşındım malesef apartmandaki dağıtıcı da boş swich yokmuş yani altyapı yetersiz 1 ay içinde gelecekler tamirlik bişeyse yapariz dediler. Tamirlik durum yoksa fiber döşenecek zaten plan vs kuruluj onaylamasi felan en az 6 ay dediler. Sizce ne yapmalıyım superbox bi arkadaş kullaniyordu cekmiyordu bilgisayarin oldugu odada telefon bile 2 diş düşüyor ne yapabilirim bi akıl verin gurban olam tokat Türk Telekom müdürlüğünde tanıdık olursa 1 günde baglarla dediler tanıdıkta
binanızda kaç daire var?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denemedim Türk telekom herkesin hattı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle bi sokağa bakıyormuş yani yan daireyede burdan gonderiyolarmis onlar doldurmus oyle dediler
telefon çekme durumu tamamen baz istasyonuyla alakalı. wifi için yerin dibindede olsan dağın başındada olsan kablonun ulaştığı her yerde fiber tam verimiyle çalışır.

Geri