İnşallahDüşsünde Sen İade Yap![]()
İnşallahDüşsünde Sen İade Yap![]()
Aynen işte orası da var aga da sayfayı yeniliyorum fiyat aynı o işkillendiriyorbence yüzde 99 iptal ya lexar reklama hayvan gibi sermaye ayırdı yada fiyat hatası ama hata olsa tebilonds girmez
6000 olan daha iyi zaten fiyat farkına baksana.Valla karta 9 lira vardı, 6000 MHz olanı çektim.
Bence siparişler iptal olmayacak beyler fiyat hatası olsa desek 3 tane site aynı anda indirim yapmaz gibime geliyor.arkadaslar sinerjide de indirim var, noluyor ayni anda birkac sitede indirim oldu![]()
3 ram indirimi koyuyorlar üçüde fiyat hatası olabilir mi sence? Bariz reklam bence iptal olmaz.Bence siparişler iptal olmayacak beyler fiyat hatası olsa desek 3 tane site aynı anda indirim yapmaz gibime geliyor.
link?Bence siparişler iptal olmayacak beyler fiyat hatası olsa desek 3 tane site aynı anda indirim yapmaz gibime geliyor.
Ben de böyle düşünüyorumBence siparişler iptal olmayacak beyler fiyat hatası olsa desek 3 tane site aynı anda indirim yapmaz gibime geliyor.
ya bence tüm türk pc sitelerinin fiyat sistemi ortak orayı patlattılarBence siparişler iptal olmayacak beyler fiyat hatası olsa desek 3 tane site aynı anda indirim yapmaz gibime geliyor.