❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

İnce hesap'ın yanında tebilon ve sinerji mahalle bakkalı bu arada. Sinerjinin şubelerini fiziksel görmüş olanlar demek istediğimi anlayacaktır. İncehesap'da da 2 den fazla alım yapanlar ümit kessin bence. Göreceğiz.

Banane Abi Benim Aldığım Ürün Belli Fiyat Belli :)
tamam işte THH sanıyor musun ki aa evet adam haklı bu sizin sorununuz diyecek öyle olsa firmaların çoğu zarar ederdi günde onlarca hatalı fiyat giriliyor. Adamların savunması çok basit ve genelde kabul görüyor oda piyasa

İnce hesap'ın yanında tebilon ve sinerji mahalle bakkalı bu arada. Sinerjinin şubelerini fiziksel görmüş olanlar demek istediğimi anlayacaktır. İncehesap'da da 2 den fazla alım yapanlar ümit kessin bence. Göreceğiz.
1 tane alan bile iptal yiyecek entegrasyon hatası bu fiyatlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötü zamana denk geldi, hesap kesim yarın :')
Aynı sebepten denemedim %99.99 iptal zaten. Milyonda bir ihtimal için karta borç yapmaya gerek yok iade gecikir falan bir de onunla uğraşmayalım.

6 ay önce felan amazon yurt dışında lexar ramler aşağı yukarı bu fiyatlara denk gelecek şekilde haziran temmuz ayı için ön sipariş verilebiliyordu. Sakın bu ramler o ramler olmasın. Sonra kapattılar ön siparişi.

2 milyonluk kargoda 1 çift ram eksik oldugunu gorunce

incehesap'ta ilk çıktığı gibi sipariş verdim ama gelmeyecek eminim. çünkü halen stoğu kapatmadı entegrasyon problemi var büyük ihtimal

Geri