❌İndirim Bitti! Corsair 32gb(2x16) Vengeance Rgb 6000mhz Cl40 Ddr5 Ram 6,834tl

bir corsair bir lexar çözdüm umarım iptal gelmez fiyatlar çok çok iyi

3 farklı platformda aynı anda ve farklı marka ramlerde entegrasyon hatası olma işini pek bilemedim de hayırlı diyelim.
Corsair ile Lexarın distribütörü aynı, başka hangi markalarda olduysa onlara da bakın büyük ihtimalle hepsi aynı distribütöre bağlıdır.

Vatanda da vardı hata yediler stoğu, en yüksek ihtimal de ora bence ama o bile iptal edebilir.

Beyler sinerjideki siparişte adreste mahalle kısmını yanlış seçmişim kargoya verilmesini beklesem çözebilir miyim yoksa sinerjiye mail mi atayım?

Alması en mantıklı ram hangisi şu an ? 7600mhz cl36 olan mi

Çoğu yerde stoklar bitti eğer ince yalan söylemiyorsa onlarda stok var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7600 olan 600binlikten 2 kat pahalı neredeyse ve DDR5'te CL daha önemmli mHZ'den fiyat performans 6000 olan daha iyi bence

Çoğu yerde stoklar bitti eğer ince yalan söylemiyorsa onlarda stok var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7600 olan 600binlikten 2 kat pahalı neredeyse ve DDR5'te CL daha önemmli mHZ'den fiyat performans 6000 olan daha iyi bence
Aldım bakalım. Almasam pişman olacaktım, iptal olsa da üzülmem.

bütün siparişler iptal muhtemelen diğer başlıktaki ram'lerle beraber

corsair ve lexar'ın ana dağıtıcısı olan penta'nın sistemsel olarak fiyatı yanlış yayınlamasından dolayı incehesap,sinerji,tebilon gibi sitelerde yanlış fiyat yayınlandı.

ne öyle bir stok var ne de öyle bir fiyat.

Gelecek mi diye merak edip sipariş verdim bakalım

Ekler

• IMG_2551.webp
    IMG_2551.webp
    29.4 KB · Hit: 108
bütün siparişler iptal muhtemelen diğer başlıktaki ram'lerle beraber

corsair ve lexar'ın ana dağıtıcısı olan penta'nın sistemsel olarak fiyatı yanlış yayınlamasından dolayı incehesap,sinerji,tebilon gibi sitelerde yanlış fiyat yayınlandı.

ne öyle bir stok var ne de öyle bir fiyat.
Sinerjide stok vardı, incehesapta öyle bir stok yoktur veremez istese de. Ama bu sinerji gönderecek demek değil fiyat hatası varsa (ki var bence) o da iptal eder. Ama illa biri gönderecekse sinerji şuan en gönderebilecek olan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,421
Üyeler
198,129
Son üye
enezzal
Geri