İnşallah sevinirim senin adına ama bu kadar çok sipariş olunca insan iptal bekliyor inşallah olmaz bende aldımilk alan benimdir kanka foruma dusmeden aldim gelir rahat ol sen
İnşallah sevinirim senin adına ama bu kadar çok sipariş olunca insan iptal bekliyor inşallah olmaz bende aldımilk alan benimdir kanka foruma dusmeden aldim gelir rahat ol sen
bu adamla benim siparişim arasında 7000 sipariş variptal yememe ihtimali sıfır hocam para döndürecekler belli
Aldıysan neden paylaşmadın milletin uyumasını bekledin02.04 te almisim varmi arttiran
gelirse naneyi yedi bence asdflksdf boş konuşuyoz hepsi iptal hepimizin ama olsun heyecan olduBunu alanın avukatı falan vardır bir şey planlamıştır herhalde. Yoksa dümdüz ya gelirse diye bu kadar RAM almak çok boş hareket.
Tedarikçi OlurAga asıl risk gelmesi zaten herif 600 tane rami kime neyse satacak bu nasıl iş
sehir disindayim hocam tost yapiyordum :d 3 tane aldjm saldim zaten illa paylasan olur diyeAldıysan neden paylaşmadın milletin uyumasını bekledinMillet ram bekliyor.
tam tersi değil mi kredi hemen yatıyor banka uzun sürüyorValla banka kartımdan aldım, iade dönerse yarına döner. Kafalar rahat.
valla incehesaptanda almistim iptal salladim 3 tane tebilon duruyor hayirlisi insallah kralİnşallah sevinirim senin adına ama bu kadar çok sipariş olunca insan iptal bekliyor inşallah olmaz bende aldım
Valla anlamadım ki nasıl tedarik edeceği bile soru işareti satış kısmını da o bilir alabilecek gücü varsa satar daAga asıl risk gelmesi zaten herif 600 tane rami kime neyse satacak bu nasıl iş
Whatsapp kaos, supervisorleri de uyanmış. Onu sormadım, anladığım kadarıyla indirim için bir saate cronjob kurulmuş ama sorun stokta. Stok bilgisi infinity bırakılmış. Bu bağlamda atıyorum Stok 50 olması gerekiyorduysa, ilk 50 ye yollarlar. Ama kalanı zor iş. Belli olmaz, sabah şirketin kararına bakar. Ama görünen tablo iyi değil.bu söylediğin ddr4 ler için geçerli mi tam ddr5 upgrade yapayım derken yetişemedim bende ddr4 aldım o da iptal olmasın...
Hafta içine denk geldi 2-3 güne yatar en kötü bencetam tersi değil mi kredi hemen yatıyor banka uzun sürüyor