Rx9060xt Ryzen7 3xd Sistem Öneri

Reaksiyon skoru
3
Şöyle bir sistem topladım kendimce toplam fiyat 67k oluyor ne düşünüyorsunuz neler değiştirilebilir, aynı fiyata daha iyi sistem toplanır mı ? Genel olarak işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyorum

Ekler

• IMG_3664.webp
    IMG_3664.webp
    138.6 KB · Hit: 32
  • IMG_3663.webp
    IMG_3663.webp
    55.3 KB · Hit: 30
  • IMG_3662.webp
    IMG_3662.webp
    104.1 KB · Hit: 30
  • IMG_3659.webp
    IMG_3659.webp
    134.2 KB · Hit: 29
  • IMG_3654.webp
    IMG_3654.webp
    89.4 KB · Hit: 30
  • IMG_3648.webp
    IMG_3648.webp
    91.8 KB · Hit: 35
  • IMG_3647.webp
    IMG_3647.webp
    88.2 KB · Hit: 34
  • IMG_3644.webp
    IMG_3644.webp
    109.9 KB · Hit: 34
Hocam 67k ya çok daha iyi sistem paylaşıyor arkadaşlar geçen hafta 32gb ramli sistem paylaşmışlardi bence hazir sistem bekle

Hocam benim düşüncem RAM i çift kanal şeklinde almanız olur. AM5 sistemlerde bu performans farkı belirgin oluyor ve ANAKART çok giriş seviye kaçmış gibi geldi. Bu paraya daha iyi hazır sistemler var

Bence sistem güzel ama fiyatlar normalin üzerinde gibi aynı ekipmanlarla indirim kovalayıp alabilirsin sistem parça kalitesi iyi fiyat olarak indirim kovala derim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde rami 2. El düşnebilirsin indirim felan oldu 2. Elde uygun bir ram yakalarsan 32 yapabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rami bunu alma ama 6000 cl30 patriot viper var neredeyse aynı fiyat alıcaksanda onu al

Ya çok düşünmek istemiyorum yks öğrencisiydim taze sınavım bitmiş hızlıca alıp oynamak istiyorum. Sistem 2. El olmadan ve diğer hazır sistemlere kıyasla max kaç lira daha ucuz olur. Yani beklememe değecek bir fiyat farkı var mı ortada

Ya çok düşünmek istemiyorum yks öğrencisiydim taze sınavım bitmiş hızlıca alıp oynamak istiyorum. Sistem 2. El olmadan ve diğer hazır sistemlere kıyasla max kaç lira daha ucuz olur. Yani beklememe değecek bir fiyat farkı var mı ortada
Eğer ben hemen alıp oynayacağım dersen al. 1 ay içinde çok rahat 10k daha ucuza kapatırsın ama bu sistemi veya hazır sistem denk gelir kesin.

Eğer ben hemen alıp oynayacağım dersen al. 1 ay içinde çok rahat 10k daha ucuza kapatırsın ama bu sistemi veya hazır sistem denk gelir kesin.
1 aya daha pahalı olup olmayacağı belli değil her şey ışık hızında artıyor o riski de almak istemiyorum. Şöyle bir şey de var incehesap itopya vs. Sitelerde hep 2-3 hatta 0 taksit oluyor o da tek karta. Toplama yapınca 6-9 taksit arası her şeyi halledebiliyorum

1 aya daha pahalı olup olmayacağı belli değil her şey ışık hızında artıyor o riski de almak istemiyorum. Şöyle bir şey de var incehesap itopya vs. Sitelerde hep 2-3 hatta 0 taksit oluyor o da tek karta. Toplama yapınca 6-9 taksit arası her şeyi halledebiliyorum
9060xt 32gb ram 7500f işlemcili hazır sistemi 48k ya 9 taksit aldık . Tabi bu donanım arşivinin yaptığı kıyaktı bir daha ne zaman gelir bilemem. ama 53-55 aralarına denk geliyor senin şuanki topladığın fiyata 9070 li sistem falan denk geliyor. Yaz tatilini değerlendireceğim dersen pek 3-5 e bakmanı önermem çünkü toplama süreci 1 ayı geçiyor indirim kovalarken.

Geri