flyingatm
80+
- Reaksiyon skoru
- 145
Hocam gece de dedim. Kimseye gelmeyecek. Ufak bir heyecan kovaladık o kadar.Bence sinerji yollar incehesap iptal
Hocam gece de dedim. Kimseye gelmeyecek. Ufak bir heyecan kovaladık o kadar.Bence sinerji yollar incehesap iptal
Cunku Seni forumca seviyoruz gustavoUsta neden bana takıldınızki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok kral canın sağolsun
kanka cok masum bi komikligin var ondanUsta neden bana takıldınızki
Yok kral canın sağolsun
Valla ben 1 adet al sat yapmaya aldım. Seninki ihtiyaçtı...Usta neden bana takıldınızki
Yok kral canın sağolsun
Sagol biladerCunku Seni forumca seviyoruz gustavo
Profil fotosundandırkanka cok masum bi komikligin var ondan
Bende ayni sekilde. Expo mesajini gorunce fatih terim duygulu bakis attimValla ben 1 adet al sat yapmaya aldım. Seninki ihtiyaçtı...
Bizde 3600 ler iptal değil şuan.İncehesap da iptal oldu şimdi sahibindene girip o ilaana koyanların hepsini arayıp rahatsız etme vakti bakalım nasıl yalanlar gelecek
02:40 hocamsipariş saati kaç hocam?
Hayır kanka 6500 TL'ye 32 gb ddr5 bulup expo sorman gece beni bir patlatmıştı var ya evi ayağa kaldırcaktım gülerkenSagol bilader
Profil fotosundandır
Güzel soruyduHayır kanka 6500 TL'ye 32 gb ddr5 bulup expo sorman gece beni bir patlatmıştı var ya evi ayağa kaldırcaktım gülerken
Kullanici adamin hali bi baskaHayır kanka 6500 TL'ye 32 gb ddr5 bulup expo sorman gece beni bir patlatmıştı var ya evi ayağa kaldırcaktım gülerken