❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

incehesap ile görüştüm şimdi, bu işlemi penta adlı üretici şirketin yaptığını söylediler ve ellerinde ürün olmadığını söylediler, onlar ellerindeki ürün sayısını kontrol ettikten sonra incehesapa dönüş yapacaklarmış, en geç çarşamba gününe kadar durum netleşir dediler
Dediğim gibi hocam fiyat hatasıydı yoksa misal 20k lık ürün 15k olsa ellerinde ram çok muadil ürün verelim filan derlerdi mağdur etmememk adına ama bu fiyattan vermek istememeleride gayet normal

Doğru. Milyonlarca tl satış oldu dün. 1 milyon tl havale olsa bile iyi faizi var. Siparişimi iptal edip aynı gün iade edildiği sürece bir şikayetim yok zaten. Fakat beni cumaya kadar oyalayıp iadeyi geciktirirlerse bu başka bir yere doğru gidiyor.
İhtimal veriyor musun hocam sen 1100 küsür satış olmuş bunları alanlar hep havale yapsınlar havale ile alan çok nadirdir diyorum birde henüz konuşmak için erken 1 gün bile geçmemiş sen parayı işliyorlar diyorsun akıl var mantık var sinerji ve tebilon stokluydu incehesapta Stok olmadığı ve çokça alım olduğu için her siparişi ayrı ayrı kontrol edip iptal yada onay girmeleri gerekiyor değil mi

İnce iptal 500 tl hediye çeki mail atmış ürün yok vs diyor ama muadil aynı marka şu an sitelerinde satışta normalde muadil ürün vermesi gerekmez mi peki
Zorunda değil, o vatanın kıyağıydı.

500TL çek verecekse yine iyi bu arada bedavadan klavye kulaklık falan alırsınız Gaming gecesinde.

Olası bir iptal durumu için dilekçemi birazdan hazırlayıp avukatıma vereceğim. İncehesap daha önce mallarıma çökmüştü, intikam vakti.

İhtimal veriyor musun hocam sen 1100 küsür satış olmuş bunları alanlar hep havale yapsınlar havale ile alan çok nadirdir diyorum birde henüz konuşmak için erken 1 gün bile geçmemiş sen parayı işliyorlar diyorsun akıl var mantık var sinerji ve tebilon stokluydu incehesapta Stok olmadığı ve çokça alım olduğu için her siparişi ayrı ayrı kontrol edip iptal yada onay girmeleri gerekiyor değil mi
Ben de diyorum ki madem hatalı bütün siparişleri iptal etsinler. Neyi bekliyorlar?

Olası bir iptal durumu için dilekçemi birazdan hazırlayıp avukatıma vereceğim. İncehesap daha önce mallarıma çökmüştü, intikam vakti.
thh nin hak verme olasılığı düşük bence fiyatları belli gerçekdışı bir indirim olarak görünüp reddedilme olasılığı yüksek geliyor bana. Ama deneyin tabii ki de.

bana iptal maili şimdi geldi ama hangisine geldi DDR4 ve DDR5 birer tane aldımdı

5103.webp

thh nin hak verme olasılığı düşük bence fiyatları belli gerçekdışı bir indirim olarak görünüp reddedilme olasılığı yüksek geliyor bana. Ama deneyin tabii ki de.
Thh ya vereceğimi kim söyledi? Direkt icra ya da neresi ise ona avukat bakacak. Dosya işleme alınırsa savcıyla sa görüşmeye gideceğim. Her türlü mahkemeyi zorlarım.

Geri