❌İndirim Bitti! 2x16 GB Lexar Ram 7600mhz 11389tl, 6000mhz 6349tl

Hepsi de 3-5 mesajlılar hemen çökmüşler buralara

Eveet, bende iptal de iade de gözükmüyor, onları geçtim sipariş doğrudan hiç gözükmüyor. Thh’ye elden başvurumu yarın yaparım ben, üstüne de avukatımla arayıp görüşürüm, bir süredir fazla sessiz sakin kaldığın için onu da göremedim zaten iyi olur. Mahkeme + avukat parası ödemekten korkmaz sanırım İncehesap

bende ne siparişlerimde ne iptalde ne başarısızda gözüküyor mail de gelmedi ama hediye çeki gelmiş para konusunda sorun yaratır mı bu? bu durumda olan var mı?
Toplu sildiler siparişleri, tek tek yapmaya yetişemediler sanırım, arkada işlerler hepsini iptal mailleri ve para iadeleri gelir yani ama uzun sürebilir.

Uygunsuz davranış
Ergen ban yemiş suan uzaktan uzaktan kopurerek okuyor 😂

IMG_9767.webp

İptal ettiler

Eveet, bende iptal de iade de gözükmüyor, onları geçtim sipariş doğrudan hiç gözükmüyor. Thh’ye elden başvurumu yarın yaparım ben, üstüne de avukatımla arayıp görüşürüm, bir süredir fazla sessiz sakin kaldığın için onu da göremedim zaten iyi olur. Mahkeme + avukat parası ödemekten korkmaz sanırım İncehesap
sağda iptaller kısmı var orada gözükür

Aynı şekilde bende de.Normalde gidilcek bir şey yok ama iadeyi uzatırlarsa gidilir.

siparisler gozukmuyor bende, hediye ceki tanimlanmis.

Ekler

• 1000004820.webp
    1000004820.webp
    94.4 KB · Hit: 59
  • 1000004818.webp
    1000004818.webp
    88.3 KB · Hit: 58
Beyler bunun iptal olacağı çok belliydi. Sistemsel bir hata muhtemelen. İndirim de gece yarısı geldi. Sabah kalkınca görmüşlerdir muhtemelen.

İptali sordum şöyle yazdılar.

Değerli Müşterimiz,

Öncelikle incehesap.com üzerinden vermiş olduğunuz sipariş için teşekkür ederiz.
Siparişinizde yer alan ürün, tedarikçi XML stok ve fiyat akışında oluşan hatalı veri nedeniyle sitemizde satışa açılmıştır. Yapılan kontroller sonucunda ürünün gerçekte stokta bulunmadığı tespit edilmiştir.
Bu durum yalnızca incehesap.com’u değil, aynı veri akışını kullanan farklı e-ticaret sitelerini de etkilemiştir. Siparişinizi teslim edebilmek için ilgili tedarikçiyle görüşmeler yaptık ve alternatif temin seçeneklerini kontrol ettik. Ancak ürün stokta olmadığı için siparişinizi iptal etmek zorunda kaldık.
Bu sürecin sizin için hayal kırıklığı yarattığının farkındayız. Yaşanan olumsuz deneyimi bir nebze telafi edebilmek adına incehesap.com hesabınıza 500 TL değerinde hediye çek tanımlıyoruz. Bu çeki sonraki siparişinizde kullanabilirsiniz.
Siparişinize ait ödemeniz otomatik olarak iade sürecine alınacaktır. İadenin kartınıza veya hesabınıza yansıma süresi bankanıza göre değişiklik gösterebilir.
Yaşanan aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
incehesap.com

incehesap ile görüştüm şimdi, bu işlemi penta adlı üretici şirketin yaptığını söylediler ve ellerinde ürün olmadığını söylediler, onlar ellerindeki ürün sayısını kontrol ettikten sonra incehesapa dönüş yapacaklarmış, en geç çarşamba gününe kadar durum netleşir dediler
Iptallendi bile

Geri