Toplu sildiler siparişleri, tek tek yapmaya yetişemediler sanırım, arkada işlerler hepsini iptal mailleri ve para iadeleri gelir yani ama uzun sürebilir.bende ne siparişlerimde ne iptalde ne başarısızda gözüküyor mail de gelmedi ama hediye çeki gelmiş para konusunda sorun yaratır mı bu? bu durumda olan var mı?
sağda iptaller kısmı var orada gözükürEveet, bende iptal de iade de gözükmüyor, onları geçtim sipariş doğrudan hiç gözükmüyor. Thh’ye elden başvurumu yarın yaparım ben, üstüne de avukatımla arayıp görüşürüm, bir süredir fazla sessiz sakin kaldığın için onu da göremedim zaten iyi olur. Mahkeme + avukat parası ödemekten korkmaz sanırım İncehesap
Aynı şekilde bende de.Normalde gidilcek bir şey yok ama iadeyi uzatırlarsa gidilir.Eveet, bende iptal de iade de gözükmüyor, onları geçtim sipariş doğrudan hiç gözükmüyor. Thh’ye elden başvurumu yarın yaparım ben, üstüne de avukatımla arayıp görüşürüm, bir süredir fazla sessiz sakin kaldığın için onu da göremedim zaten iyi olur. Mahkeme + avukat parası ödemekten korkmaz sanırım İncehesap
Iptallendi bileincehesap ile görüştüm şimdi, bu işlemi penta adlı üretici şirketin yaptığını söylediler ve ellerinde ürün olmadığını söylediler, onlar ellerindeki ürün sayısını kontrol ettikten sonra incehesapa dönüş yapacaklarmış, en geç çarşamba gününe kadar durum netleşir dediler