Toplu alanlara vermemiştir, tek hesaptan 50-100 tane çekenler falan var.Şimdi eski mesajlarda 1100 tane sipariş verildi dendi biz düz 1000 desek 1000*500 incehesap 500.000 tl lik bakiye mi verdi :?
Toplu alanlara vermemiştir, tek hesaptan 50-100 tane çekenler falan var.Şimdi eski mesajlarda 1100 tane sipariş verildi dendi biz düz 1000 desek 1000*500 incehesap 500.000 tl lik bakiye mi verdi :?
evetAcaba ödeme günü geldide parayı taklamı attırdılar la yoksaaaa
İncehesap alışveriş yaptığında hediye çeki mi veriyorbaba havadan 500 tl çek aldık bendede 500tl lik pıtırcıkpuan vardı 1k indirim oldu yalandan inşallah bi ara kullanırız tsk incehesap
Sen baya bir geç kalmışsın hocam tebilon sinerji sabahtan iptal oldu bile incehesapta şimdi iptal ediyor hepsiniSinerji iptal
artsın yıl sonuna kadar elbet normal fiyatlara döner satış yapmak zorundalar iyi kupon vermişHerşeyin fiyatı 500 tl artar birazdan
Onlar çek vs vermiş miydi takip etmedim.Sen baya bir geç kalmışsın hocam tebilon sinerji sabahtan iptal oldu bile incehesapta şimdi iptal ediyor hepsini
Bakış açısı tam olarak doğru değil. Aynı kişiler birden fazla sipariş verdi hesap başı 1 tane tanımlandı.Şimdi eski mesajlarda 1100 tane sipariş verildi dendi biz düz 1000 desek 1000*500 incehesap 500.000 tl lik bakiye mi verdi :?
Vermediler hocamOnlar çek vs vermiş miydi takip etmedim.
Ya h şüphem yok senin çok zeki olduğuna da ben de akıllıyımdır biraz. Oralarda görünse böyle bir şey yazmazdım herhalde. Benim İncehesap’tan alışveriş yapmaya başladığım sırada insanlar harici ekran kartının ne olduğunu yeni yeni öğreniyordu dahasağda iptaller kısmı var orada gözükür