Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

bu işi yıllardır yapan firmalar her türlü sürecin hakimidirler bu yüzden müdürlere üstlerinden doğrudan emir geliyor sadece kendi kârlarını düşünerek hareket ediyorlar yani seni kandırmak için her türlü yola başvuruyorlar bu başka firmalarda da geçerli sana sunulan teklif genelde senin açından en zarar edeceğin teklif olur ben hukuki süreci çok bilmem yaşamadığım için ama değerli bilgiler veren forum üyeleri bulunmuş okuduğum kadarıyla icraya vermen gerekiyormuş annen veya baban bu konuyu kabul eder mi bilmiyorum ama durumu güzelce izah et seni dinlemelerini sağla ve kesinlikle vatan bilgisayara sürekli icraya verip hukuki sürece gideceğini icra takibi başlatıldığı an uzlaşmaya varmanın mümkün gözükmediği gibi ciddi olduğunu belirttiğin cümleler yazarsan firmalar riske girmez geri adım atarlar

ekran kartım rx6600 coil whinedan tüketici hakem heyetine başvurdum karar ayıpsız misli ile değişim oldu benim adıma ama ellerinde stok yokmuş para iadesi dediler değişim istedim redettiler para iadesi diye kartı 2 sene önce aldım o zamanki fiyatına göre 2 kat fark var nerdeyse değişim istiyorum o yüzden kararda değişim yazıyor ne yapmalıyım lütfen bilgili biri yardım etsin.
Misli ile değişim isteyeceksiniz. Misli yoksa muadilini vermek zorundalar. Kabul etmezlerse icraya vereceğinizi söyleyin paşa paşa vermek zorundalar.

bu dediklerimle alakalı yapay zekaya metin yazdırabilir hatta farklı bir mail açıp şu şu şu konuya istinaden şu şu kişinin annesi olarak ulaşıyorum konuyla ilgili hukuki sürece gitmeden önce uzlaşmaya varmak istiyoruz tüm hukuki haklarımızın ve sürecin farkındayız sizin de bu sürecin sonuçlarına hakim olduğunuzu biliyoruz faizler ve diğer yükümlülüklerle birlikte ortaya çıkabilecek maliyetlerin ürün bedelinin çok üzerine çıkabileceğinin siz de farkındasınız bu konuda geri adım atmayacağız ve haklarımızı sonuna kadar kullanacağız gibi daha resmi ve kararlı cümleler de kurabilirsin yapay zekaya hazırlatman daha iyi olur blöf denenebilir

Misli ile değişim isteyeceksiniz. Misli yoksa muadilini vermek zorundalar. Kabul etmezlerse icraya vereceğinizi söyleyin paşa paşa vermek zorundalar.
hepsini dedim isterseniz icraya verebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri maide attım vatana direk cevap gelmedi aradaki fiyat farkını ödemeli üst model dedi aksi takdirde ücretsiz misli ile değişim hiçbi şekilde kabul etmiyolar dedi avukat mahkeme işleride göz korkutuyo bilmiyorum ne yapıcam

maildenmi yazıyım arıyımmı bide böyle şeyler gördüm doğrumudur haksız çıkma ihtimalim varmı illa değişim olurmu
Bu bilgi doğru fakat eksik. Alacağınız para iadesi ile bu kartı başa bir yerden temin edebilecek olsaydınız para iadesine diretebilirlerdi fakat para iadesi yapılması şu anda sizi zarara sokacağı için misli/muadili ile değişim yapmak zorundalar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsini dedim isterseniz icraya verebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri maide attım vatana direk cevap gelmedi aradaki fiyat farkını ödemeli üst model dedi aksi takdirde ücretsiz misli ile değişim hiçbi şekilde kabul etmiyolar dedi avukat mahkeme işleride göz korkutuyo bilmiyorum ne yapıcam
Avukata verirseniz çıkacak masrafları onlar ödemek zorunda kalacak zaten. Avukata danışın. Tabii avukat ekstra danışmanlık ücreti isterse sadece onu geri alamıyorsunuz.

Son düzenleme:
coil whine yeni mi başladı aldığında da mı coil whine vardı?

haber geldi üstüne 8000tl koyarsam 7600 ile değişim yapabileceklerini ama bir tane teşhir ürünü olduğunu 1000tl ye onla değişim sağlayabileceklerini söyledi. ne yapmalıyım ?

haber geldi üstüne 8000tl koyarsam 7600 ile değişim yapabileceklerini ama bir tane teşhir ürünü olduğunu 1000tl ye onla değişim sağlayabileceklerini söyledi. ne yapmalıyım ?
elindekini satıp 8000 koysan 9060xt alırsın zaten nasıl iş la bu? alma teşhir ürün falan sert yapın biraz kafa kafaya değişim sağlamıyorsanız mahkemeye vereceğim diyerekten

Geri