THH kararı ne zaman çıktı?istanbul
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
avukat tanıdığım yok annem falanda uğraşmak istemiyo
Misli ile değişim isteyeceksiniz. Misli yoksa muadilini vermek zorundalar. Kabul etmezlerse icraya vereceğinizi söyleyin paşa paşa vermek zorundalar.ekran kartım rx6600 coil whinedan tüketici hakem heyetine başvurdum karar ayıpsız misli ile değişim oldu benim adıma ama ellerinde stok yokmuş para iadesi dediler değişim istedim redettiler para iadesi diye kartı 2 sene önce aldım o zamanki fiyatına göre 2 kat fark var nerdeyse değişim istiyorum o yüzden kararda değişim yazıyor ne yapmalıyım lütfen bilgili biri yardım etsin.
hepsini dedim isterseniz icraya verebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri maide attım vatana direk cevap gelmedi aradaki fiyat farkını ödemeli üst model dedi aksi takdirde ücretsiz misli ile değişim hiçbi şekilde kabul etmiyolar dedi avukat mahkeme işleride göz korkutuyo bilmiyorum ne yapıcamMisli ile değişim isteyeceksiniz. Misli yoksa muadilini vermek zorundalar. Kabul etmezlerse icraya vereceğinizi söyleyin paşa paşa vermek zorundalar.
Bu bilgi doğru fakat eksik. Alacağınız para iadesi ile bu kartı başa bir yerden temin edebilecek olsaydınız para iadesine diretebilirlerdi fakat para iadesi yapılması şu anda sizi zarara sokacağı için misli/muadili ile değişim yapmak zorundalar.maildenmi yazıyım arıyımmı bide böyle şeyler gördüm doğrumudur haksız çıkma ihtimalim varmı illa değişim olurmu
Avukata verirseniz çıkacak masrafları onlar ödemek zorunda kalacak zaten. Avukata danışın. Tabii avukat ekstra danışmanlık ücreti isterse sadece onu geri alamıyorsunuz.hepsini dedim isterseniz icraya verebilirsiniz dedi müşteri hizmetleri maide attım vatana direk cevap gelmedi aradaki fiyat farkını ödemeli üst model dedi aksi takdirde ücretsiz misli ile değişim hiçbi şekilde kabul etmiyolar dedi avukat mahkeme işleride göz korkutuyo bilmiyorum ne yapıcam
tamam annemle abimle konuştum avukat tanıdıkları varmış ona göre adliyeye gidip icra takibiyle uğraşcaklarmış. herhangi bi kanıta ihtiyacım yok dimi icra takibi için sadece thh kararını göstersem yeterNerede yaşıyorsunuz?
elindekini satıp 8000 koysan 9060xt alırsın zaten nasıl iş la bu? alma teşhir ürün falan sert yapın biraz kafa kafaya değişim sağlamıyorsanız mahkemeye vereceğim diyerektenhaber geldi üstüne 8000tl koyarsam 7600 ile değişim yapabileceklerini ama bir tane teşhir ürünü olduğunu 1000tl ye onla değişim sağlayabileceklerini söyledi. ne yapmalıyım ?