10 Bin TL 27 İnç 2k Monitör Tavsiyesi

valiented

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Bu fiyat civarında 27 inç ve 2K monitör tavsiyeleriniz nelerdir?

bütçe çıkmayacaksa ktc'nin vardı 300hz'lik 2k onu değerlendirebilirsin, çıkarsa amazonda LG'nin var 12bin civarı olması lazım fiyatı 2k 300hz o alınır.

bütçe çıkmayacaksa ktc'nin vardı 300hz'lik 2k onu değerlendirebilirsin, çıkarsa amazonda LG'nin var 12bin civarı olması lazım fiyatı 2k 300hz o alınır.
Fiyatına göre KTC iyi duruyor şuan onu düşünüyorum ancak Odyssey G65B nasıl sizce aradaki farkı vermeye değer mi? HZ olarak KTC daha yüksek ancak o kadar yüksek hz lazım değil açıkçası görüntünün iyi olması yeterli benim için.

Fiyatına göre KTC iyi duruyor şuan onu düşünüyorum ancak Odyssey G65B nasıl sizce aradaki farkı vermeye değer mi? HZ olarak KTC daha yüksek ancak o kadar yüksek hz lazım değil açıkçası görüntünün iyi olması yeterli benim için.
O da güzel monitördür alınır rahat, ögrenciysen samsung sitesinden ögrenci indirimiyle daha uyguna alabilirsin.

Odyssey G65B bir VA monitör diye biliyorum. Film izlerken VA monitörler daha iyi ama oyun oynayacaksanız ghosting sorunu olabiliyor, IPS almanız daha mantıklı ya da VA alacaksanız Fast VA olanlardan bakmanız daha iyi olur.

Bu bütçelerde aoc q27g42xne veya bütçene bağlı samsung s27bg65 modeli de iyi.

İncelemeleri ve satışa gelmelerini bekleyebilirim dersen panelleri hızlı fiyatlarıda makul olursa msi 274cqpdf x32 veya 275cqdf x24 modelleri.

Son düzenleme:
Geri