bütçe çıkmayacaksa ktc'nin vardı 300hz'lik 2k onu değerlendirebilirsin, çıkarsa amazonda LG'nin var 12bin civarı olması lazım fiyatı 2k 300hz o alınır.
Fiyatına göre KTC iyi duruyor şuan onu düşünüyorum ancak Odyssey G65B nasıl sizce aradaki farkı vermeye değer mi? HZ olarak KTC daha yüksek ancak o kadar yüksek hz lazım değil açıkçası görüntünün iyi olması yeterli benim için.
O da güzel monitördür alınır rahat, ögrenciysen samsung sitesinden ögrenci indirimiyle daha uyguna alabilirsin.Fiyatına göre KTC iyi duruyor şuan onu düşünüyorum ancak Odyssey G65B nasıl sizce aradaki farkı vermeye değer mi? HZ olarak KTC daha yüksek ancak o kadar yüksek hz lazım değil açıkçası görüntünün iyi olması yeterli benim için.
Odyssey G65B bir VA monitör diye biliyorum. Film izlerken VA monitörler daha iyi ama oyun oynayacaksanız ghosting sorunu olabiliyor, IPS almanız daha mantıklı ya da VA alacaksanız Fast VA olanlardan bakmanız daha iyi olur.Fiyatına göre KTC iyi duruyor şuan onu düşünüyorum ancak Odyssey G65B nasıl sizce aradaki farkı vermeye değer mi? HZ olarak KTC daha yüksek ancak o kadar yüksek hz lazım değil açıkçası görüntünün iyi olması yeterli benim için.