Cmf Buds 2 Plus 1899 (Bugune Kadarki En Düşük Fiyat)

Reaksiyon skoru
98
2999 ilk fiyatıydı ve hepsiburada da 1999 a ciddi bir indirimle satılıyordu. Prime etkinlikleri özelinde 1899 a indi. bundan iyi bu fiyata hatta 3000 tl ye kadar daha iyi kulakiçi kulaklık yoktur.
ihtiyacı olan kaçırmasın.

Güncelleme:

100TL kupon varmış. üstüne bir de %10 puan veriyor. böylece fiyat 1530 tl seviyelerine kadar iniyor. (tabi puanı başka bir üründe harcayacaksınız. öyle düşünün)

Son düzenleme:
ben kullanıyorum, kötü değil ama üst segment performansı beklemeyin.

3000-3500 bandına kadar çok iyi. Ondan sonra Earfun Air Pro 4 Plus (Cihaz Samsung ise Buds 3 FE) öneririm. 5K'ya çıkana da OnePlus Buds 4 rakipsiz.

3000-3500 bandına kadar çok iyi. Ondan sonra Earfun Air Pro 4 Plus (Cihaz Samsung ise Buds 3 FE) öneririm. 5K'ya çıkana da OnePlus Buds 4 rakipsiz.
açıkçası o fiyatlarda da nothingin süper ürünleri var.
5000 civarında Nothing ear, üstünde de Nothing Ear 3 (kendim kullanıyorum müthiş. kutudaki mikrofon da ayrı güzellik.)

Kağıt üzerinde özellikleri çok iyi duruyor, ses kalitesi nasıl? Jabra elite 3 kullaniyorum karşılaştırmak isterdim.

100 tl kuponla 1799TL ye aldım, 179 TL de hepsipara verdi. İnşallah iyidir, fazla araştırmadım açıkçası.

100 tl kuponla 1799TL ye aldım, 179 TL de hepsipara verdi. İnşallah iyidir, fazla araştırmadım açıkçası.
yuh hocam efsane bir alışveriş olmuş. üst düzey cihazların tüm özellikleri var. nothing x uygulamasını kullanın onunla ayarları yapın. güncellemeleri de yapın.

açıkçası o fiyatlarda da nothingin süper ürünleri var.
5000 civarında Nothing ear, üstünde de Nothing Ear 3 (kendim kullanıyorum müthiş. kutudaki mikrofon da ayrı güzellik.)
OnePlus 4 saydıklarından daha iyi. Nothing'in diğer ürünleri pek F/P değil.

1782223319390.webp

Hocam One plus almayacağım bir markadır artık. adamlar çin ve hindistanda sadece online da satılacak marka şeklinde pozisyonlanacaklar. yani gelecekleri pek de sağlıklı değil.

Şu ürünün 1500 1600tl olmasını bekliyorum.

Kağıt üzerinde özellikleri çok iyi duruyor, ses kalitesi nasıl? Jabra elite 3 kullaniyorum karşılaştırmak isterdim.
Ben Jabra elite 3 ten geçmiştim ses seviyesi olarak aşırı iyi baslarda iyi yani çok bir şey beklememek lazım anc felan bana kullanışlı gelmedi beklentin yüksek ise bütçeyi arttırman lazım

Düz cmf buds var geçmeye değer mi ? Çok fazla fark var mı aralarında ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,602
Üyeler
198,155
Son üye
Zeina
Geri