Öneri Akvaryum Atx Kasa Önerisi

Ellegans

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Normalde Ventonun VG4202FL modelini alacaktım ama fanları hızlı çalışıyormuş ve bir kaç tane daha eksisi varmış sanırsam.

PSU'suz olsun istiyorum
Siyah olsun istiyorum
ATX anakart kullanacağım
Dandik bir marka olmasın malzemeleri dandik olmasın istiyorum

Belirli bir bütçem çok yok 4-5K lara çıkabilirim ama çok pahalı olsun istemiyorum

Normalde Ventonun VG4202FL modelini alacaktım ama fanları hızlı çalışıyormuş ve bir kaç tane daha eksisi varmış sanırsam.

PSU'suz olsun istiyorum
Siyah olsun istiyorum
ATX anakart kullanacağım

Belirli bir bütçem çok yok 4-5K lara çıkabilirim ama çok pahalı olsun istemiyorum
Lianli o11 dynamic mini v2 flow versiyonunda yanında fanda geliyor

PSU'suz olsun istiyorum
Siyah olsun istiyorum
ATX anakart kullanacağım

Lian Li V100 R nin siyahta stok göremedim.
Asusun bu kasası hoş

Dark özellikle şu an kullandığım msi 100r pz çok benziyor pişman edeceğini sanmıyorum

Lian Li V100RMIX bende V2 MİNİ bulamıyorum bunu almayı düşünüyorum.

Dark özellikle şu an kullandığım msi 100r pz çok benziyor pişman edeceğini sanmıyorum
montech markasını ilk defa duyuyorum kaliteli midir?

dark'ın da bazı yorumlarında çizik geldi, tuşları dandik vs. yazıyo bilemedim

V2 miniyi değiştirme sebebiniz
Yok yanlış telaffuz ettim kusura bakma kasam v2 mini değil ben v2 mini almak istiyordum siyah bulamadım sıfır fansız fiyatı çok yüksek ikinci elde de siyah yok o yüzden v100rmıx düşünüyorum dedim ama şuan karşıma view 380 çıktı hoşuma gitti.

PSU'suz olsun istiyorum
Siyah olsun istiyorum
ATX anakart kullanacağım

Geri