sen aradınmı iptal ediyorsa bende arıyım.bekleticek gibi duruyor
sen aradınmı iptal ediyorsa bende arıyım.bekleticek gibi duruyor
ben beklicem birazdahasen aradınmı iptal ediyorsa bende arıyım.
İptal edemiyorum ki nasıl edicez müşteri temsilcisi edemiyorum diyor deliricemArkadaşlar satıcı kargo firmasına iptal olduğunu söylüyor istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz çünkü kargo firması sisteme iptali işlemiyor amazonda bunu göremediği için iptal etmiyor kesim tarihiniz geldiyse ödemesini yapmak zorunda kalırsınız beklemek isteyen tabi ki beklesin ama tel ile bilgi alırsanız boşa beklediğinizi görürsünüz
Hocam, MT ye şöyle diyin satıcı ürünü yollamıyor kargo firmanızı arayıp bunu teyit alabilir misiniz derseniz kargo firması ile irtibata geçerek bu bilgiye ulaşacaktır o zaman iptalini yapıyorlar.İptal edemiyorum ki nasıl edicez müşteri temsilcisi edemiyorum diyor deliricem
bende simdi baglanip temsilciye durumu anlattim, kayit.aciyorum 5 ile 7 gun icerisinde iade olacak dedi ama siparislerim bolumunde iptalle alakali bir.islem.gorunmuyor, sizdede surec bu sekildemi oldu acabaHocam, MT ye şöyle diyin satıcı ürünü yollamıyor kargo firmanızı arayıp bunu teyit alabilir misiniz derseniz kargo firması ile irtibata geçerek bu bilgiye ulaşacaktır o zaman iptalini yapıyorlar.
evet hocam siparişlerimde iptal olarak görünmüyor ama para iade süreci başlamış oluyor MT zaten o bilgiyi size iletmişbende simdi baglanip temsilciye durumu anlattim, kayit.aciyorum 5 ile 7 gun icerisinde iade olacak dedi ama siparislerim bolumunde iptalle alakali bir.islem.gorunmuyor, sizdede surec bu sekildemi oldu acaba
amazonun kesınlıkle ssıtemı degıstırmesı gerekıyor fena rezıllık pttavm bıle yollanmayan urunu ıptal ederHocam, MT ye şöyle diyin satıcı ürünü yollamıyor kargo firmanızı arayıp bunu teyit alabilir misiniz derseniz kargo firması ile irtibata geçerek bu bilgiye ulaşacaktır o zaman iptalini yapıyorlar.
o mesaj bana gelei 3 gün oluyor hocam fakat mt ile görüştüğünüzde öle bir durum olmadığını söylüyorTechburada bana şu mesajı göndermiş, Sanırım MT bağlanmaya gerek yok.