❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

Arkadaşlar satıcı kargo firmasına iptal olduğunu söylüyor istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz çünkü kargo firması sisteme iptali işlemiyor amazonda bunu göremediği için iptal etmiyor kesim tarihiniz geldiyse ödemesini yapmak zorunda kalırsınız beklemek isteyen tabi ki beklesin ama tel ile bilgi alırsanız boşa beklediğinizi görürsünüz

Arkadaşlar satıcı kargo firmasına iptal olduğunu söylüyor istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz çünkü kargo firması sisteme iptali işlemiyor amazonda bunu göremediği için iptal etmiyor kesim tarihiniz geldiyse ödemesini yapmak zorunda kalırsınız beklemek isteyen tabi ki beklesin ama tel ile bilgi alırsanız boşa beklediğinizi görürsünüz
İptal edemiyorum ki nasıl edicez müşteri temsilcisi edemiyorum diyor deliricem

İptal edemiyorum ki nasıl edicez müşteri temsilcisi edemiyorum diyor deliricem
Hocam, MT ye şöyle diyin satıcı ürünü yollamıyor kargo firmanızı arayıp bunu teyit alabilir misiniz derseniz kargo firması ile irtibata geçerek bu bilgiye ulaşacaktır o zaman iptalini yapıyorlar.

Hocam, MT ye şöyle diyin satıcı ürünü yollamıyor kargo firmanızı arayıp bunu teyit alabilir misiniz derseniz kargo firması ile irtibata geçerek bu bilgiye ulaşacaktır o zaman iptalini yapıyorlar.
bende simdi baglanip temsilciye durumu anlattim, kayit.aciyorum 5 ile 7 gun icerisinde iade olacak dedi ama siparislerim bolumunde iptalle alakali bir.islem.gorunmuyor, sizdede surec bu sekildemi oldu acaba

bende simdi baglanip temsilciye durumu anlattim, kayit.aciyorum 5 ile 7 gun icerisinde iade olacak dedi ama siparislerim bolumunde iptalle alakali bir.islem.gorunmuyor, sizdede surec bu sekildemi oldu acaba
evet hocam siparişlerimde iptal olarak görünmüyor ama para iade süreci başlamış oluyor MT zaten o bilgiyi size iletmiş

amazonun kesınlıkle ssıtemı degıstırmesı gerekıyor fena rezıllık pttavm bıle yollanmayan urunu ıptal eder

Techburada bana şu mesajı göndermiş, Sanırım MT bağlanmaya gerek yok.

Ekler

• 3034.webp
    3034.webp
    46 KB · Hit: 115
Siparişi iptal edemedim, müşteri hizmetleri ile görüştüğümde kargo hareketi gözükmesi nedeniyle manuel iptal işlemi gerçekleştiremediklerini söylediler. Talep oluşturdu ama bakalım. Satıcının keyfi olur da sistemden iptal etme zahmetinde bulunsa bari de iptal edilse. Amazon dışı satıcılı ürünlerin desteğinde Amazon sınıfta kaldı maalesef, sırf cayma hakkını işleterek bile direkt sistemden iptal edilebilmesi gerekiyor.

farklı bir firma da entegrasyon hatası yaşadı ertesi gün yüksek bir tutar ödeme olmasına rağmen iadeyi başlatmış
bu firma nasıl başlatamıyor ben anlamadım bundan sonra tercih ederken üç kere düşüneceğim parayı tuttular resmen

iadelerinizi kontrol etmek için amazon hesabim ödeme yöntemleri işlemler kısmına bakın belli olur

Geri