🔥İndirim Nextstar 65ıdwp14 Tv Visa Kart + Kupon 44.999tl

Erdnckara

80+
Reaksiyon skoru
44
5000 TL indirim kupon + 2000 TL VISA indirimi ile birlikte;

2026 model miniled 144hz model 44.999 TL'ye geliyor.

2025 model miniled 60hz model 32.999 TL'ye geliyor.

Tv ihtiyacı olan değerlendirmeli ben 144 hz modeli çektim.

''Hepsiburada satıcısını seçin 5000 tl kupon o şekilde gözüküyor.

Ekler

• 35825.webp
    35825.webp
    95.6 KB · Hit: 158
  • 35826.webp
    35826.webp
    102.4 KB · Hit: 134
Son düzenleme:
65 miniled tv 45bine iyi rakam bence dimming zone kaç acaba

Valla dünden beri kovalıyorum 2025 ve 2026 arasında kaldım bu indirimle daha düşünmeye gerek kalmadı bende 2026 ya yapıştım çıktığı fiyata gelmiş resmen şuan 53 civarı satılıyor normalde.

Visa indirimi kartı seçince oluyor demi yoksa ödemeden sonra mı nasıl tam olarak ?

Amazondan indirimde 46ya almıştım 2 ay kadar önce. Fena bir cihaz değil almayı düşübenler için görüntü kalitesi karatması menü geçişleri gayet yeterli

Visa indirimi kartı seçince oluyor demi yoksa ödemeden sonra mı nasıl tam olarak ?
Ödeme ekranında visa kartı seçtiğinde 5000tl kupona ek 2000 tl daha düşüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan indirimde 46ya almıştım 2 ay kadar önce. Fena bir cihaz değil almayı düşübenler için görüntü kalitesi karatması menü geçişleri gayet yeterli
Hocam kanal geçişi hızı ve güncelleme alması konusunda sorun yaşadınız mi en çok şikayet bunlardan. Ve malzeme kalitesi normal ve üzeri hissettiriyor mu vasat bir durum var mi ortada. Çok fazla kullanıcı incelemesi bulamadım o yüzden 2025 modeli gibi parasını hak ediyor mu?

Hocam kanal geçişi hızı ve güncelleme alması konusunda sorun yaşadınız mi en çok şikayet bunlardan. Ve malzeme kalitesi normal ve üzeri hissettiriyor mu vasat bir durum var mi ortada. Çok fazla kullanıcı incelemesi bulamadım o yüzden 2025 modeli gibi parasını hak ediyor mu?
Miniled modelleri kullanmadım ama 15 bine 55" olan modeli bir süredir kullanıyoruz. Metal kasa, hızlı ve hatasız yazılım mevcut. Kanal geçişleri hızlı, platform desteği tam. Güncelleme ilk kurulumda bir kez gelmişti yanlış hatırlamıyorsam, Android 14 tabanlı olması lazım yazılımın. Genel olarak stabil ama TCL TV'lerdeki gibi çok fazla ekran/renk özelleştirme seçeneği yoktu bizim aldığımız modelde. Tabii giriş seviyesi modeldi bu yüzden olabilir.

Hocam ilerde konsol alırım diye aldım bunu yalnızca birkez pc ile 144hz denedim gecikme vs gayet iyi. Kanal geçişleri hızlı değil. Kuruluma gelen arkadaşa kroniği varmı diye sordum wifide sıkıntı yaşanabiliyor demişti bende yaşadım. Cihazı kapatıp birkaç saat sonra açınca wifiyi donanım olarak görmüyor sanırım bu sebeple bazen ekranda gelmiyor vs gibi şeyler yaşadım. Servisdeki arkadaş sorun olursa wifisini değiştiriyoruz çözülüyor dedi ama ben ayarlardan bekleme modunda wifiyi kapatı seçerek bu sorunu çözdüm.
Güncelleme olarak bugüne kadar hiç güncelleme gelmedi zaten cihaz 2026

Hocam ilerde konsol alırım diye aldım bunu yalnızca birkez pc ile 144hz denedim gecikme vs gayet iyi. Kanal geçişleri hızlı değil. Kuruluma gelen arkadaşa kroniği varmı diye sordum wifide sıkıntı yaşanabiliyor demişti bende yaşadım. Cihazı kapatıp birkaç saat sonra açınca wifiyi donanım olarak görmüyor sanırım bu sebeple bazen ekranda gelmiyor vs gibi şeyler yaşadım. Servisdeki arkadaş sorun olursa wifisini değiştiriyoruz çözülüyor dedi ama ben ayarlardan bekleme modunda wifiyi kapatı seçerek bu sorunu çözdüm.
Benimde o mantik oyun oynayan biri degilim ama olmuşken güncel teknoloji olsun ileride konsol falan alırım diye düşündüm ve bölgesel karartması güçlü olsun diye bunu almak istedim.

Wifi konusunda da çözümü varsa sorun yok demektir.

Visa kart indirimlerinde güzel şeyler var
Ekran kartlarına bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,023
Üyeler
198,227
Son üye
Yunus24