Mükkemmel İşlemci-Ekrankartı Uyumu

KraT

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşımın sistemi berbattı google zor açıyordu. Kendisi senelerdir sistem toplamaya çalışıyordu, bugün bi mahalle bilgisayarcısına sistem toplattırmış. Arkadaşım 5060 8 gb istemiş ekran kartı olarak.
Adamda dar boğaz yapar o işlemciyle ekran kartı demiş ve ekrankartı olarak rx570 takmış üstelik b550 anakart seçmiş adamın kendisi. gerçekten çok merak ediyorum am4 slotlu anakarta nasıl am5 işlemci takacak oturdum bi düşündüm. Üstelik adam BİLGİSAYARCIYMIŞ. Mükkemmel cahillik bir şey diyemiyorum vallahi aklıma geldikçe sürekli gülüyorum :)

Arkadaşımın sistemi berbattı google zor açıyordu. Kendisi senelerdir sistem toplamaya çalışıyordu, bugün bi mahalle bilgisayarcısına sistem toplattırmış. Arkadaşım 5060 8 gb istemiş ekran kartı olarak.
Adamda dar boğaz yapar o işlemciyle ekran kartı demiş ve ekrankartı olarak rx570 takmış üstelik b550 anakart seçmiş adamın kendisi. gerçekten çok merak ediyorum am4 slotlu anakarta nasıl am5 işlemci takacak oturdum bi düşündüm. Üstelik adam BİLGİSAYARCIYMIŞ. Mükkemmel cahillik bir şey diyemiyorum vallahi aklıma geldikçe sürekli gülüyorum :)
İşlemci ismi göremedim

Rx 570 elinde kalmıştı birine karalamak için yer arıyordur başka izahı olamaz am5 am4 mevzusuna hiç girmiyorum bile. Şunuda söyleyim ne telefoncudan telefon ne bilgisayarc7dan bilgisayar ne de beyaz eşyacıdan beyaz eşya alınır ne kadar bu konulardan hiç anlamıyor bile olsan. Biraz internet üzerinden araştırma ile teknolojik cihaz alınır yoksa diğer türlü kazıklanırsın.

İşlemci ne dostum, o anakarta takılan 50-60 tane işlemci var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,635
Üyeler
198,356
Son üye
toongoon
Geri