Yardım 25.000₺ Anakart Önerisi

Hocam ozaman haklısın zamanında 9. sınıfda istediğim kulaklığı almadılar diye bende içlenmiştim kuzenlerim her istediklerine sahipdi bende yoktu kasam pubg Mobili bile 50fps de anca oynatırdı kendime ozaman söz verdim kulaklık 3 4 tane alcam hergün birini kullancam diye.
Ama şunu bil hocam babam bana neden alamıyordu tüpçüydü dışardan baktığında adam kazanıyordur diyorsun değilmi evet
Ama o çakal kuızenlerimin babası bizim dükkandan 3 4km uzakda bizim dükkanın konumuna işletme olarak kendi işletmesinin telefıonunu koymuş bizi yakın bulup arayacakların hepsi onu arardı mesela.
Velası kelam yaşın kaç bilmem ben 19 um şuan ipleri elime aldım işimiz iyi Allaha şükür bazı şeyleri irdelemenide öneririm babam neden almadı diye mesela benimki azarlayıp almazdı ama işin içinde akşam için fasülye al diye mesaj atınca sadece o akşamı kurtarcak fasulyeyi alıp emekli olunca az bişey rahatlarım diyen babamın zaamanlarını hatırladıkça içim cız ediyor. Yani işin aslını bi bil derim konuya kendin dışında dışardan da genel çevresel etkilerle bak
Hocam sorunda oya zaten, parası vardı bize yedirmedi diyeyim sen anla

Fps olarak evet katkısı olmaz ama arkadaşın önceki anakartının görselliğini anca benim attığım rog ve mag serisi 2 anakart kapatabilir yoksa onun yerinde olsam 15k lık bi x870 alır geçerdim.
Ama heves başka bişey hocam heves kadar güzel bişey yok o lise zamanlarında sarı siteden 50fps pubg mobile oynatmayan kasamla pc araştırıp kulaklık incelemelerine bakmak forumlarda milletin derdine derman olmak çok hoşuma giderdi birgün bende alıcam derdim.
Öyle tabii hocam, ben de çok heveslenirdim, görürdüm aklım giderdi. İlk kez canlı canlı 3 fanlı ekran kartı görmemi hiç unutamam mesela. O zamana kadar ya tek fanlı ya da pasif soğutmalı ekran kartı kullanmıştım :D

Fps olarak evet katkısı olmaz ama arkadaşın önceki anakartının görselliğini anca benim attığım rog ve mag serisi 2 anakart kapatabilir yoksa onun yerinde olsam 15k lık bi x870 alır geçerdim.
Ama heves başka bişey hocam heves kadar güzel bişey yok o lise zamanlarında sarı siteden 50fps pubg mobile oynatmayan kasamla pc araştırıp kulaklık incelemelerine bakmak forumlarda milletin derdine derman olmak çok hoşuma giderdi birgün bende alıcam derdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Heves kaçarmı kaçar ben mesela kasayı yükselttiğim gün hevesim kaçtı ama gene sonradan pişman olmadım eğlendim.
Gçen hafta üniversite sınavından çıktım hiçbir oyun sarmıyor rdr2 ye başlayacam yarın belki sarar diye 2 senedir oyun oynamuyom sadece ders çalışıyorum.
O kadar sıkıldımki tyt matematik çözüyorum zaman geçirmek için kafayı sıyırmışım resmen.
Dışarı arkadaşlarla buluşmaya çıkınca saat başı suçluluk hissi geliyor ders çalışmam gerkiyormuş gibi
Valla hocam eğer o anakarttan daha iyi asus anakart yoksa o arkadaşı alıyorum o zaman

Hocam sadece görünüş ve zevkine alıyorsan bir şey diyemem bütçen vardır alırsın pahalı anakart ama sadece oyun oynuyorsan hiç bir artısı yok bilgin olsun. 10-15 arasına güzel bir şey alsan da olur.
Valla hocam sadece görüntü için veriyorum nerdeyse parayı :D iyi bi asus anakart bakıyorum

Hocam sorunda oya zaten, parası vardı bize yedirmedi diyeyim sen anla
Hocam onuda yaşadım evi aldığımız zaman bi ev parası olmasada saadet zincirinde babamın köylüsü tarzı birileri yedi o*** cuckları ağzımı bozcaklar akşam akşam la havlee

Heves kaçarmı kaçar ben mesela kasayı yükselttiğim gün hevesim kaçtı ama gene sonradan pişman olmadım eğlendim.
Gçen hafta üniversite sınavından çıktım hiçbir oyun sarmıyor rdr2 ye başlayacam yarın belki sarar diye 2 senedir oyun oynamuyom sadece ders çalışıyorum.
O kadar sıkıldımki tyt matematik çözüyorum zaman geçirmek için kafayı sıyırmışım resmen.
Dışarı arkadaşlarla buluşmaya çıkınca saat başı suçluluk hissi geliyor ders çalışmam gerkiyormuş gibi
Çok iyi anlıyorum seni kardeşim maalesef sistem böyle, ben de az çekmedim bu derslerden okuldan. Başka çarede yok yani kısıtlı o yüzden başka şeyde yapamıyorsun. Ya ders, ya babadan iş para, ya kendin bir şeyler yapacaksın. Hepsi de nasip ama maalesef yapmak da zor işte. En azından geleni yapmışsın ne güzel, inşaallah istediğim gibi kazanırsın ve başarılı olursun. Elinden geleni yaptığın için aklında vicdanında sonuna kadar rahat olsun, yapmayıp ileride vicdan azabı ve pişmanlık yaşamak kadar kötü bir şey yok.

Valla hocam eğer o anakarttan daha iyi asus anakart yoksa o arkadaşı alıyorum o zaman

Valla hocam sadece görüntü için veriyorum nerdeyse parayı :D iyi bi asus anakart bakıyorum
Hocam o bütçeye alınacak 1 tane model var zaten oda şu https://www.akakce.com/anakart/en-u...wifi7-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1155759067.html

Onun dışında 29 30 bandına çıkıyorsanız
- https://www.akakce.com/anakart/en-u...7-neo-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1570052689.html
- https://www.akakce.com/anakart/en-u...ition-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1331973746.html
Hatsune miku olan çok şık duruyo ama 22k olan anakartın tasarımı farklı hali sadece. Dümdüz renge para vermiyim diyosan X870E-E modelini alman daha iyi olur ama oraya çıkamıyorsan X870E-H alabilirsin.

Öyle tabii hocam, ben de çok heveslenirdim, görürdüm aklım giderdi. İlk kez canlı canlı 3 fanlı ekran kartı görmemi hiç unutamam mesela. O zamana kadar ya tek fanlı ya da pasif soğutmalı ekran kartı kullanmıştım :D
Ohoo ben ilk defa int kafeye gittim asus rog strix rtx 3060 ın resimdeki iconic leşmiş baştan sona giden şerit rgb yokmu ben onu RGB EKRAN KARTI TUTUCU sandım a* 3 saat oyun oynadık çıkarken yakından bakınca farkettim kartın kendisinin o olduğunu.
Ben kartı biliyorum ama yakından hiç görmediğimden afalladım aklım evdeki tek fanlı 1 slot yer kaplamayan rx550 nin kalınlığına gitti

Attığım rog anakartı alabilrisin hocam

Ekler

• 1782248158679.webp
    1782248158679.webp
    32.6 KB · Hit: 9
Hocam o bütçeye alınacak 1 tane model var zaten oda şu https://www.akakce.com/anakart/en-u...wifi7-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1155759067.html

Onun dışında 29 30 bandına çıkıyorsanız
- https://www.akakce.com/anakart/en-u...7-neo-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1570052689.html
- https://www.akakce.com/anakart/en-u...ition-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1331973746.html
Hatsune miku olan çok şık duruyo ama 22k olan anakartın tasarımı farklı hali sadece. Dümdüz renge para vermiyim diyosan X870E-E modelini alman daha iyi olur ama oraya çıkamıyorsan X870E-H alabilirsin.
Hocam dediğiniz gibi eğer bütçe 30 a çıkarsa dediğiniz kartı alırım çıkmazsada diğer hepinizin önerdiği kartı alacağım eğer miku versiyonunun fiyatı iner arada 2 3 k fark olursa onu alırım haftaya alıcam inşallah

Hocam dediğiniz gibi eğer bütçe 30 a çıkarsa dediğiniz kartı alırım çıkmazsada diğer hepinizin önerdiği kartı alacağım eğer miku versiyonunun fiyatı iner arada 2 3 k fark olursa onu alırım haftaya alıcam inşallah
Hocam aslında Asus Rog Strix B850-E de aşırı dolu X870E lerle her konuda kapışan bir model. Arada 15k ya geliyordu bu aralar hiç stoğu yok diye 22k gösteriyor onu da bekleyebilirsin.

B850-E modelini şuan en düşük 19700e inventusta bulabildim bence bir müddet beklerseniz daha makul bir fiyata düşer diye düşünüyorum.

Asus istiyor.
Asus İstiyosa Bakayım .

Asus İstiyorsa .

Hocam hem asus istiyorum hemde gigabyte den uzak durucam

B850-E modelini şuan en düşük 19700e inventusta bulabildim bence bir müddet beklerseniz daha makul bir fiyata düşer diye düşünüyorum.

Asus istiyor.
Valla hocam haftaya kadar vaktim var 870 istiyorum aslında ama makul fiyata inerse dediğiniz ürüne bakabilirim ama şuan gönlümde diğer bahsettiğimiz kart var

Asus İstiyosa Bakayım .

Asus İstiyorsa .

Hocam Bu ve https://www.akakce.com/anakart/en-u...wifi7-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1155759067.html

arasındaki fark nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,816
Üyeler
198,396
Son üye
Yeaknes
Geri