Arda Fisher
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 655
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sorunda oya zaten, parası vardı bize yedirmedi diyeyim sen anlaHocam ozaman haklısın zamanında 9. sınıfda istediğim kulaklığı almadılar diye bende içlenmiştim kuzenlerim her istediklerine sahipdi bende yoktu kasam pubg Mobili bile 50fps de anca oynatırdı kendime ozaman söz verdim kulaklık 3 4 tane alcam hergün birini kullancam diye.
Ama şunu bil hocam babam bana neden alamıyordu tüpçüydü dışardan baktığında adam kazanıyordur diyorsun değilmi evet
Ama o çakal kuızenlerimin babası bizim dükkandan 3 4km uzakda bizim dükkanın konumuna işletme olarak kendi işletmesinin telefıonunu koymuş bizi yakın bulup arayacakların hepsi onu arardı mesela.
Velası kelam yaşın kaç bilmem ben 19 um şuan ipleri elime aldım işimiz iyi Allaha şükür bazı şeyleri irdelemenide öneririm babam neden almadı diye mesela benimki azarlayıp almazdı ama işin içinde akşam için fasülye al diye mesaj atınca sadece o akşamı kurtarcak fasulyeyi alıp emekli olunca az bişey rahatlarım diyen babamın zaamanlarını hatırladıkça içim cız ediyor. Yani işin aslını bi bil derim konuya kendin dışında dışardan da genel çevresel etkilerle bak