9070 XT Driver Sorunu Yardım Eder Misiniz

ayranli_tuz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,090
sabah yeni geleni oto güncelleme indirmiş diye driver sorunu yaşamıştım dik monitör kullandığım için
ddu ile silip 26.5.2 versiyonuna geri döndüm
1782320614690.webp

1782320634631.webp

sabah adrenalin çalışıyordu şu an forza horizon 6 girmek istedim ve bu uyarıyı verdi
daha sonra adrenalini açayım dedim sürüm kontrol etmek için o da bu uyarıyı verdi
napmalıyım
@TaHao @SalimBdk
26.6.2 ve windows el ele verelim kullanıcıları bezdirelim demiş windowsun gözümün önünde driverı gözdüğüne şahit oldum

Son düzenleme:
sabah yeni geleni oto güncelleme indirmiş diye driver sorunu yaşamıştım dik monitör kullandığım için
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
sabah adrenalin çalışıyordu şu an forza horizon 6 girmek istedim ve bu uyarıyı verdi
daha sonra adrenalini açayım dedim sürüm kontrol etmek için o da bu uyarıyı verdi
napmalıyım
@TaHao @SalimBdk
26.6.1'e geç ben ondayım zaten aynı gpu var sende de, sorun 26.6.2'de.

26.6.1'e geç ben ondayım zaten aynı gpu var sende de, sorun 26.6.2'de.
adrenalinde direkt indir dersem 26.6.2 yükler değil mi ddu ile silip mi geçeyim
26.6.1 son sanıp bunu yüklemiştim bi kontrol etseydim iyiydi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
napmalıyım
@TaHao @SalimBdk
İstediğin bir driveri indir, sonra etherneti çıkar driveri kur

Win 10'da 26.6.2 sürümü sorunluymuş. AMD'de kabul etti bunu. Yeni güncelleme gelene kadar 26.6.1'de devam edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,607
Üyeler
198,156
Son üye
cazan
Geri