ahmetmelihalemdar
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,244
Sürekli Tıraş olan arkadaşlar fiyat çok uygun
Gillette ten başka marka kullanmadim hiç. Çektim 1 tanehangisi iyidir acabaBIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
BIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Makine ile inceltip bunla devam edebilirsinEtek altı götürür mü
GötürüyorEtek altı götürür mü
Görünürde iyi gibi duruyor ama giletteden iyi midir bilemedimGillette ten başka marka kullanmadim hiç. Çektim 1 tane
Gilette'ten BIC'e gectim ve cok memnunum Flex 3 kullaniyorum daha once Gilette Blue 3 kullaniyordum. Arada hic fark yok bayagi uzum da gidiyor bicagi tabi sakaldan sakala degisebilir.hangisi iyidir acabaBIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
BIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
senin aldığın 3 bıçaklı o zaman benim attığım 5 bıçaklı konudakinden daha iyidir herhaldeGilette'ten BIC'e gectim ve cok memnunum Flex 3 kullaniyorum daha once Gilette Blue 3 kullaniyordum. Arada hic fark yok bayagi uzum da gidiyor bicagi tabi sakaldan sakala degisebilir.
bic daha iyihangisi iyidir acabaBIC Flex 5 Hybrid Tıraş Bıçağı Seti 1 Gövde + 10 Yedek Başlık 5 Bıçaklı Erkek Tıraş Bıçağı : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik