RX 6600 ve RX 6700xt Hangisi Alınır?

ege1881

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,373
Arkadaşlar selam kuzenim rx 6600 yada rx 6700xt almak istiyor. Sıfır almak istiyor aralarında 4k fiyat farkı varmış ben rx 6700xt dedim ama sizlerin fikirlerinize de merak ediyoruz. PSU'su Frisby 650w 80+

Sıfır alınacak kartlar değil ikiside ama 6700xt sağlam kart 2.el öneririm

Sıfır alınacak kartlar değil ikiside ama 6700xt sağlam kart 2.el öneririm
Hocam sizde rx 6700xt kullanıyorsunuz sanırım coil whine oluyor mu o kartlarda kuzen biraz bakmış bazılarında varmış.

Hocam sizde rx 6700xt kullanıyorsunuz sanırım coil whine oluyor mu o kartlarda kuzen biraz bakmış bazılarında varmış.
Ben gaming X modelini kullanıyorum bende yok ama çok duymadım kart hakkında öyle bir şey zaten çektiği 200w Max kötü bir model almayın yeter

Ben gaming X modelini kullanıyorum bende yok ama çok duymadım kart hakkında öyle bir şey zaten çektiği 200w Max kötü bir model almayın yeter
Sıfır olarak ASUS DUAL var hocam o nasıldır?

Sıfır olarak ASUS DUAL var hocam o nasıldır?
Kart şuan 5 yaşında o yüzden sıfır alınamaz dedim ayrıca 22k ya 9060xt 16gb varken hiç alınmaz dual serisi hoştur giriş seviyesinde

Bu kartların nerede 0 var?0 kart bulamazsınız.Sahibinden ise tamir gorup paketlenmistir %90

sıfır alınmaz 18k dıyor 6700xt ye haytta verılmez o para ama iknci el varsa şuan 10k ya falan direk alınır

sıfır alınmaz 18k dıyor 6700xt ye haytta verılmez o para ama iknci el varsa şuan 10k ya falan direk alınır
Hocam 2. Piyasası için ne düşünüyorsun 8k gibi fiyatlar ölü gibi geliyor kart için 3060ti 11 12k mesela 🤣

2. El temiz bakımlı veya bakım yapılacak şekilde alınır 6700xt 10 11 civarına coil whine işide şans varsa vardır yoksa yoktur marka model fark etmez .

Sapphire nitro+ rx 6700xt 2 sene kullandım en son fps baya yüksek bi oyunda denemiştim yeni fark etmiştim ki coil whine varmış kartımda. Ya da sonradan olmuştur çünkü fanlar en sessizde kullanırım sese duyarlıyım. Ama güzel kart 10 12 civarı verilir temizse.

Hocam 2. Piyasası için ne düşünüyorsun 8k gibi fiyatlar ölü gibi geliyor kart için 3060ti 11 12k mesela 🤣
ikinci el kim kime şey ederse meselesine dömmüş durumda ne yazıkki , burda alan kişinin biraz fırsatçı ve bilgili olması lazım misal 6700xt veya 3060ti alacak olan kişi ilk önce kendi işlemcisiyle aradaki uyumluluğa ve kartların arasındaki fiyat ve verdiği fps değerlerine bakarak fırsatını kovalayıp alıcakki hem üzülmesin hemde parasının hakkını verecek kart almış olsun

Geri