Magnavox Odyssey
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
5klık 7500F gözleri yaşlı...Buna o parayı verecek adam fark ile DDR 5e geçer oynaya güle
MSRP onların aldıkları yere ödedikleri fiyat değil onun üzerine sayılmıyor onlar çok daha ucuza alıyorlar, bir de kutulu versiyon için veriliyor o fiyat. Ayrıca gümrük ödemiyorlar.Bu arada fiyata pahalı demişsinizde 350 dolar msrp. Zaten 16.000₺ yapıyor. Türkiye ye gelişince kardı gümrüktü vs derken düz 20 nin altında satılması çok sürpriz olurdu.
Fiyatını hak ediyor mu? Hayır. Ddr5 anakart işlemci alınıp geçilir.
Ama ddr5 + anakart kombosundan düşük olmasını beklemeyin. Kısacası;
Fiyat kazık değil “dolar kuru” yüzünden böyle. Geçmiş yıllarda birileri “dolarla mı maaş alıyosunuz” diyodu. İşte vizyon ve görüş sıfır. Dolarla almıyoruz maaş ama “teknolojik malı” alamıyoruz bu sebeple![]()
bu fiyat bile abartı değil mi hocamOha ederi max 10.000 TL.Öyle olmadıkça alınmaz.
MSRP onların aldıkları yere ödedikleri fiyat değil onun üzerine sayılmıyor onlar çok daha ucuza alıyorlar, bir de kutulu versiyon için veriliyor o fiyat. Ayrıca gümrük ödemiyorlar.
İşlemci için gümrük vergisi ödemiyorlar tedarikçi firmalar ama Türkiye'de abudik gubidik başka vergiler olabilir ona bir şey diyemem.Nerden biliyosun hocam? Gümrük ödemiyolar diyerek bi kere Türkiye gibi komple “vergiyle” geçinen bi ülkede şu baya saçma olmuş. Toptancı gümrüğe para veriyorken yerel satıcıya o gümrüğün parasını çıkarmadan satar mı hiç?
En basitinden;
halci, çiftçiden ürünü alırken çiftçi ürünü 2 liraya satıyor (350 dolar)
Halci (toptancı) alıyor götürüyor “bu ürün 400 dolar -misal- kardeşim” diyip vatana, itopyaya ona buna satıyor
Vatan itopya vsde ben 400 dolara aldım madem kârımı koyup 450 dolara satayım diyor
İnternet platformlarında satış yapan E-ticaret firmasında çalıştım biliyorum çok detaylı olmasada
Oha ederi max 10.000 TL.Öyle olmadıkça alınmaz.