Gentrex
80+
- Reaksiyon skoru
- 73
Teşekkür ederim hocam zorlarım bir şekil alırım11kdan asağı eli yüzü düzgün bir 2tb ssd yok hocam ama bütçe çıkarsa mantıklı olur 2tb için fena değil bence bu.
Teşekkür ederim hocam zorlarım bir şekil alırım11kdan asağı eli yüzü düzgün bir 2tb ssd yok hocam ama bütçe çıkarsa mantıklı olur 2tb için fena değil bence bu.
çok iyi ssd fakat anakart soğutucusu kullanılacaksa alınmaması gerekiyor, soğutucu çıkınca garanti dışı kalıyor.Bu da mantıklı dram de varmış alınabilir bu fiyataCrucial 1TB T500 Serisi 3D NAND 7300MB/6800MB PCIe Gen4 Soğutuculu NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB T500 Serisi 3D NAND 7300MB/6800MB PCIe Gen4 Soğutuculu NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
valla tuşlu telefon kullanıyorum , samsung a52 vardı bende ekran kırılmadı kasa kırılmadı ama kasa çatlak dediler , konektör hasar kaynaklı bozulmuş tüketici hatası dediler 5 bin tl istiyorlar ben cihazı o fiyata almadım dedim tamir ettirmedim acil lazım yaniKeşke bana da telefon lazım
Yaparsa vatan yapar gibi bu sefer yapmamışlarbi ton şeye indirim geldi ramlerde inermi acaba
yapmasın beklesin 1 hafta kartta bakiye yok 1 hafta alamadıgıma uzulmek ıstemıyorumYaparsa vatan yapar gibi bu sefer yapmamışlar
Nasıl yani hocamçok iyi ssd fakat anakart soğutucusu kullanılacaksan alınmaması gerekiyor, soğutucu çıkınca garanti dışı kalıyor.
SSD'nin kendinden soğutucu bloğu var.Nasıl yani hocam