Magnavox Odyssey
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
Sinerjiden kasayı 2900 küsüre al içine koyacağın bilinen modellerden herhangi bir PSU sorunsuz işini görür 4-5k olanlar bile
öyle yapacağım hocam var mı bir psu tavsiyeniz?Sinerjiden kasayı 2900 küsüre al içine koyacağın bilinen modellerden herhangi bir PSU sorunsuz işini görür 4-5k olanlar bile
Corsair RM750e tam 5k hocam.öyle yapacağım hocam var mı bir psu tavsiyeniz?
Muhtemelen model şu hocam;https://lian-li.com/tr/product-category/power-supply/ Hocam adamların sitesinde öyle bir model yok emin misin SR850G olduğuna
ben de öyle düşündüm fakat güvenebilir miyim bilemedim.bir de kasayı satıştan kaldırmaları çok fazla kıllandırdıMuhtemelen model şu hocam;
![]()
SP850 - LIAN LI, PC Kasaları Alanında Lider Bir Tedarikçidir | Bilgisayar Kasaları
SP850 Performans SFX Form Faktörü Güç Kaynağı SP850, küçük form faktörlü bilgisayarlara mükemmel uyum sağlarken, güç tüketimi yüksek bileşenleri de destekleyen şık ve yüksek performanslı bir güç kaynağıdır. İKİ RENKTE MEVCUTTUR Tamamen modüler küçük güç kaynağı, şık siyah alüminyum kasa veya...lian-li.com
Hocam bende de aynı kasa var, kasa çok güzel ve kaliteli bu arada, ben psu'suz olarak alıp asus tuf psu kullanmıştım. Bu kasayı alacaksanız kasa koduna dikkat etin, Vector V100R ATX boyutunda, V100Mix Mini ATX boyutunda, görsel olarak aynı fakat mix olan 4-5cm daha küçük.ben de öyle düşündüm fakat güvenebilir miyim bilemedim.bir de kasayı satıştan kaldırmaları çok fazla kıllandırdı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam şu psu ya bi bakar mısınız corsair ile kıyaslandığında nasıl olur? @kyemre058
vatanda 4707 tl şuanda web e özel.
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
teşekkürler hocam.kasayı taşıyacağım için küçük olması benim için daha iyi olacak o yüzden v100R mini modeline geçiş yaptım.anakartımda matx olarak güncelledim.Hocam bende de aynı kasa var, kasa çok güzel ve kaliteli bu arada, ben psu'suz olarak alıp asus tuf psu kullanmıştım. Bu kasayı alacaksanız kasa koduna dikkat etin, Vector V100R ATX boyutunda, V100Mix Mini ATX boyutunda, görsel olarak aynı fakat mix olan 4-5cm daha küçük.
Hocam mini kasasıda küçük değilki kocaman kasa.teşekkürler hocam.kasayı taşıyacağım için küçük olması benim için daha iyi olacak o yüzden v100R mini modeline geçiş yaptım.anakartımda matx olarak güncelledim.
Bu model kötü hocam RM750e fersah fersah daha iyidir.ben de öyle düşündüm fakat güvenebilir miyim bilemedim.bir de kasayı satıştan kaldırmaları çok fazla kıllandırdı
hocam şu psu ya bi bakar mısınız corsair ile kıyaslandığında nasıl olur? @kyemre058
vatanda 4707 tl şuanda web e özel.
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
teşekkürler hocam.kasayı taşıyacağım için küçük olması benim için daha iyi olacak o yüzden v100R mini modeline geçiş yaptım.anakartımda matx olarak güncelledim.
Eğer SP850 ise yeni bir problem çıkıyor ortaya bu model olma ihtimali nedir ?Muhtemelen model şu hocam;
![]()
SP850 - LIAN LI, PC Kasaları Alanında Lider Bir Tedarikçidir | Bilgisayar Kasaları
SP850 Performans SFX Form Faktörü Güç Kaynağı SP850, küçük form faktörlü bilgisayarlara mükemmel uyum sağlarken, güç tüketimi yüksek bileşenleri de destekleyen şık ve yüksek performanslı bir güç kaynağıdır. İKİ RENKTE MEVCUTTUR Tamamen modüler küçük güç kaynağı, şık siyah alüminyum kasa veya...lian-li.com
Hocam kasa çok küçük demedim zaten, diğer modelden 4-5cm küçük, ATX'e uygun olmayabilir Matx'e uygun olduğunu belirtmiş firma, ATX kart alacak zannettim ama tekrar Matx ile değiştirmiş hocam, o yüzden sorun yok.Hocam mini kasasıda küçük değilki kocaman kasa.
Bu model kötü hocam RM750e fersah fersah daha iyidir.
Yok hocam sana demedim arkadaş taşınabilir olsun diye mini olanı aldım dedi de mini olanı da kocaman kasa yanlış bir tercih taşıyacaksa bence.Hocam kasa çok küçük demedim zaten, diğer modelden 4-5cm küçük, ATX'e uygun olmayabilir Matx'e uygun olduğunu belirtmiş firma, ATX kart alacak zannettim ama tekrar Matx ile değiştirmiş hocam, o yüzden sorun yok.