🔥İndirim Crucial T500 1 Tb Soğutuculu Dramli SSD 6.997 TL

Çok şanslısınız hocam. Crucialın benzer heatsinkini kullanan bi modelin videosunu buldum. Benzer şekilde sizde sökebilirsiniz. Bendede 2tb apacer vardı. Gidip ekstradan 2tb 990 pro heatsink siparişi verdim. Eve gelmesini bekliyorum. Birde garanti kapsamı dışında kalmasının sebebi heatsinkin bi köşesini kaplayan sticker oluyor. O sticker heatsink çıktığında deforme olduğu için garanti kapsamı dışında kalıyor. Samsungda vs. Sticker bulunuyor.
Sizce kendi orijinal soğutucusu mu daha iyi performans verir, yoksa onu çıkarıp anakartın soğutucusunu kullanmak mı daha mantıklıdır?

Sizce kendi orijinal soğutucusu mu daha iyi performans verir, yoksa onu çıkarıp anakartın soğutucusunu kullanmak mı daha mantıklıdır?
Valla hocam ben baktım videoda çiplere direkt temas edecek şekilde soğutucu koymuşlar. Kendi soğutucusu yeterli gibi hatta daha etkili olur. Bende de Msı b850 tomahawk max wi-fi var. Benimkinde de soğutucu var ama ben direkt olduğu gibi koyucam şimdi bloğu sökerken zarar falan veririm o riski almam ben. Anakart kasanın içinde olacak zaten ekran kartı ve kablolar falan gelicek dikkat çekmez bence düz koyup gidicem ben.

Valla hocam ben baktım videoda çiplere direkt temas edecek şekilde soğutucu koymuşlar. Kendi soğutucusu yeterli gibi hatta daha etkili olur. Bende de Msı b850 tomahawk max wi-fi var. Benimkinde de soğutucu var ama ben direkt olduğu gibi koyucam şimdi bloğu sökerken zarar falan veririm o riski almam ben. Anakart kasanın içinde olacak zaten ekran kartı ve kablolar falan gelicek dikkat çekmez bence düz koyup gidicem ben.
Teşekkürler tavsiyen için bende de b650 wifi var bencede kendi soğutucusu iyi performans verir die tahmin ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,242
Üyeler
198,277
Son üye
cagkaan

Geri