Apple Zammı Sonrası Avantajlı Ürünler

Daha bu sadece Apple, Nvidia Amd Hp Lenovo Dell Samsung vs hepsi arka arkaya sıralanacak şimdi görürsünüz. Herkes ilk domino taşını bekliyordu iyi bile dayandılar

fuhuş fiyat

Vaktinde almışız valla, geçen ay 55'e 9 taksit M5 Air aldım. Alacaklar elini çabuk tutsun derim ciddi bir zam gelmiş

Vaktinde almışız valla, geçen ay 55'e 9 taksit M5 Air aldım. Alacaklar elini çabuk tutsun derim ciddi bir zam gelmiş
13.6 inc mi hocam ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamlar sonrası 15.3 inc M4 Air Mavi 9 taksit
58.999 TL satıcı HB

M5 Air 15.3inc Gece Yarısı satıcı yine HB
79.999 TL
Zam ile açıklanan fiyat 94.999 TL
16gb ram 512gb ssd baz model

Kapasite ve mavi olması sorun değilse üstteki M4 daha mantıklı.

13.6 inc mi hocam ?

Zamlar sonrası 15.3 inc M4 Air Mavi 9 taksit
58.999 TL satıcı HB

M5 Air 15.3inc Gece Yarısı satıcı yine HB
79.999 TL
Zam ile açıklanan fiyat 94.999 TL
16gb ram 512gb ssd baz model

Kapasite ve mavi olması sorun değilse üstteki M4 daha mantıklı.
Evet 13,6

15,3 bana hiç mantıklı gelmiyor. Şahsen 4-5 senedir 2-2,5KG'lık gaming cihaz (+1KG adaptörü) taşımaktan yorulup hem ince hem ufak cihaza geçiş yapmak için aldım. 15,3'ün sanki kalınlığı da farklı yanlış biliyor olabilirim

Evet 13,6

15,3 bana hiç mantıklı gelmiyor. Şahsen 4-5 senedir 2-2,5KG'lık gaming cihaz (+1KG adaptörü) taşımaktan yorulup hem ince hem ufak cihaza geçiş yapmak için aldım. 15,3'ün sanki kalınlığı da farklı yanlış biliyor olabilirim
0.02 cm kalınlık farkı var. 280gram da ağırlık farkı var.

Daha bu sadece Apple, Nvidia Amd Hp Lenovo Dell Samsung vs hepsi arka arkaya sıralanacak şimdi görürsünüz. Herkes ilk domino taşını bekliyordu iyi bile dayandılar
Kardeş sen hangi mağarada yaşıyon ne dominosu ne taşı o yazdığın markalar 6 aydır zam üstüne zam yaptılar zaten bir tek Apple dayandı.

Biraz önce zamlı fiyatları açıkladı apple tüm macler yağmalandı arkadaşalar aklında olan varsa son mac i de buradan alabilir. Maalesef zamlar ülkesiyiz

Edit: Burayı da yediler geçmiş olsun tr.

Vatan satıcılı - 256 GB - 33,7 bin TL

https://www.hepsiburada.com/apple-m...-bilgisayar-indigo-mhff4tu-a-pm-HBC0000D6UG07

Vatan satıcılı - 512 GB - 38 bin TL

https://www.hepsiburada.com/apple-m...-bilgisayar-indigo-mhfg4tu-a-pm-HBC0000D6U4V8

A16 iPad'ler de hala zam yememiş - Amazon:
https://www.amazon.com.tr/s?k=apple+ipad
Apple yaptı yapacağını maalesef tam böyle local llm çalıştırmak için mac studio bakıyordum 256gb ram falan diye gelen habere bak

Kardeş sen hangi mağarada yaşıyon ne dominosu ne taşı o yazdığın markalar 6 aydır zam üstüne zam yaptılar zaten bir tek Apple dayandı.
Onlar zamcık, asıl şimdi başlıyor
Onlar sadece hastalığın belirtileri, asıl şimdi başlıyor

1 adet fazladan zamsız fiyattan aldıgım macbook pro m5 var acılmamıs kutuda isteyene aldıgım fiyattan veririm yoksa iade edeceğim

1 adet fazladan zamsız fiyattan aldıgım macbook pro m5 var acılmamıs kutuda isteyene aldıgım fiyattan veririm yoksa iade edeceğim
hocam aldığınız fiyat neydi, kesin alacağımdan sormuyorum kafam biraz karışık açıkcası zamlardan önce m4 air aldım base model il dışına ya da yurt dışına gidince basit pc işlerimi halletmek için ama macbooku beklediğimden fazla beğendim ağır bi iş yapmıyorum m4 hayli hayli yetiyor ama acaba ekran + işlemci için +20k ödenir mi sizce? diğer artıları hoparlör vs çok önemli değil belki soğutma işime yarabilir ama şu an bi kucağımdayken ısnıyor onun dışı çok ısınmadı

Geri