🔥İndirim Gigabyte 27" Mo27u2 4k OLED Peşin Fiyatına 3-6-9 Taksit 33.315 ₺

ben aynı biliyorum

Yanlış bilgi diyip, sonra düzenlemişsiniz mesajı hocam.
Birkaç mesaj üstte panel jenerasyonları ile ilgili tabloyu atmıştım.
İncelerseniz siz de mo32u2'nin 3. nesil, mo27u2 nin 4. nesil olduğunu görebilirsiniz :)

Yanlış bilgi diyip, sonra düzenlemişsiniz mesajı hocam.
Birkaç mesaj üstte panel jenerasyonları ile ilgili tabloyu atmıştım.
İncelerseniz siz de mo32u2'nin 3. nesil, mo27u2 nin 4. nesil olduğunu görebilirsiniz :)
1782540746735.webp

Yapay zeka yanlış bilgiler verebiliyor hocam. Hiçbir zaman %100 güvenmeyin.
Deneyin. Sohbetinizin devamında diyin ki mo27u2 4.nesil diye biliyorum. Size diyecek ki ahh evet haklısınız. mo27u2 4. nesil daha gelişmiş bir panele sahiptir :)

Bakın bana da böyle cevap verdi şimdi. Ama nesilleri söylerken benim kaynağım yapay zeka değil :)

1782540956172.webp

Yapay zeka yanlış bilgiler verebiliyor hocam. Hiçbir zaman %100 güvenmeyin.
Deneyin. Sohbetinizin devamında diyin ki mo27u2 4.nesil diye biliyorum. Size diyecek ki ahh evet haklısınız. mo27u2 4. nesil daha gelişmiş bir panele sahiptir :)

Bakın bana da böyle cevap verdi şimdi. Ama nesilleri söylerken benim kaynağım yapay zeka değil :)

Alıntıyı görüntüle
Dolayısıyla en doğru ifade şu olur:

MO27U2 ve MO32U2 aynı fiziksel panel değildir; fakat aynı nesil Samsung QD-OLED panel ailesine ait oldukları ve görüntü karakterlerinin büyük ölçüde aynı olduğu söylenebilir.

Eğer amacın "Hangisi daha yeni panel kullanıyor?" ise, mevcut bilgiler ışığında MO27U2'nin daha yeni, MO32U2'nin daha eski panel kullandığını gösteren güvenilir bir kanıt bulunmuyor. İkisi de aynı nesil panel ailesi olarak değerlendiriliyor.

Ürün sayfasına girip bakın

Dolayısıyla en doğru ifade şu olur:

Eğer amacın "Hangisi daha yeni panel kullanıyor?" ise, mevcut bilgiler ışığında MO27U2'nin daha yeni, MO32U2'nin daha eski panel kullandığını gösteren güvenilir bir kanıt bulunmuyor. İkisi de aynı nesil panel ailesi olarak değerlendiriliyor.

Son olarak bu forumdan @Tayfunns hocamın hazırladığı panel jenerasyonları konusunun linkini atıp, size cevap yazmayı bırakacağım hocam :)
İkna etmeye uğraşmayacağım. Siz kendiniz kavrayın mantığını. Daha da yapabileceğim bir şey yok sizin için :)

Son olarak bu forumdan @Tayfunns hocamın hazırladığı panel jenerasyonları konusunun linkini atıp, size cevap yazmayı bırakacağım hocam :)
İkna etmeye uğraşmayacağım. Siz kendiniz kavrayın mantığını. Daha da yapabileceğim bir şey yok sizin için :)

hocam kendi attığın tabloyu kendin incelememişsin

bu iki monitörde el 3.0 tandem oled panel kullanıyor

senin attığın tabloda 32 inch el 3.0 tandem oled panel yok

ezbere bilgi verme lütfen

1782542331364.webp

hocam kendi attığın tabloyu kendin incelememişsin

bu iki monitörde el 3.0 tandem oled panel kullanıyor

senin attığın tabloda 32 inch el 3.0 tandem oled panel yok

ezbere bilgi verme lütfen

Alıntıyı görüntüle

Hocam vazgeçtim tabloları falan silin. Sanırım çok komplike geldi size :)
"Bilal'e anlatır gibi" aşırı basit şekilde şunu diyeceğim.
Mo32u2 'nin ve mo27u2' nin gigabyte sitesinden sayfalarına girin.
Aşağıdaki ibarelere bakın ve sakince sayfaları kapatıp gününüze devam edin :)

1782542949454.webp

1782542961209.webp

İyi günler dilerim :)

Geri