AMD Adrenalin 26.6.2 (Whql) Çıktı !

Burada Sorun amd mi windows mu sence :) fanboyluktan ters döneceksiniz Yakında
Sorun tamamıyla amd. Fanboy olsam geçmişte amd kullanmazdım. Artık nvidia lafını geçirmeden bile zırıl zırıl olmaya başlamışsınız. Sorun windows ise neden diğer kartlarda sorun yok?

Sorun tamamıyla amd. Fanboy olsam geçmişte amd kullanmazdım. Artık nvidia lafını geçirmeden bile zırıl zırıl olmaya başlamışsınız. Sorun windows ise neden diğer kartlarda sorun yok?
AMD nin tek sorunu FSR ve FG. Bu iki teknolojiyi düzgün, sorunsuz, stabil her oyuna sunabilirse Nvidia dan farkı kalmayacak ama maalesef bir türlü beceremiyor.

Çıktığı zaman 6 ay 9070XT kullandım şuan tekrar 9070XT ye döndüm sıfır sorun. Hiç bir oyunda ne çökme, ne donma, ne başka bir problem. Çöküyor, donuyor diyenlerin sisteminin stabil olduğunu sanmıyorum.

AMD nin tek sorunu FSR ve FG. Bu iki teknolojiyi düzgün, sorunsuz, stabil her oyuna sunabilirse Nvidia dan farkı kalmayacak ama maalesef bir türlü beceremiyor.

Çıktığı zaman 6 ay 9070XT kullandım şuan tekrar 9070XT ye döndüm sıfır sorun. Hiç bir oyunda ne çökme, ne donma, ne başka bir problem. Çöküyor, donuyor diyenlerin sisteminin stabil olduğunu sanmıyorum.
Pekala dostum

Alışmışsınız her yorumda AMD şöyle sorunlu AMD böyle problemli diye bir ton gömen yorum görmeye, biri çıkıp stabil sorunsuz kullanıyorum deyince tiriplere giriyorsunuz. 1 hafta önceye kadar 4080 kullanıyordum onda da bir problem yaşamıyordum, 9070XT geçtim yine bir problem yaşamıyorum.

Alışmışsınız her yorumda AMD şöyle sorunlu AMD böyle problemli diye bir ton gömen yorum görmeye, biri çıkıp stabil sorunsuz kullanıyorum deyince tiriplere giriyorsunuz. 1 hafta önceye kadar 4080 kullanıyordum onda da bir problem yaşamıyordum, 9070XT geçtim yine bir problem yaşamıyorum.
Anladım dostum

Bende 9070 xt var memnunum da ama bu fsr 4.1 olayı tamamen kolpa, desteklenen üç beş tane oyun var çoğu oyunda fsr aç kapa var başka da ayar yok fsr kaç çalışıyor onu bile göremiyoruz.
Kolpa değil kalite modunda çok daha iyi görüntü ve fps veriyor

Son sürümde bir sıkıntı var ekran kartını görmüyor sizde de bu durum mevcutu ?

Bende indirmiştim aynı zamanda idm ile bi download yapıyordum bitince otomatik kapansın yaptım,ertesi gün pc yi açtığımda sanki driver kurulmamış gibi görmüyordu heralde kurarken kapandı sandım sonra silip sitesinde bi önceki sürüm vardı onu indirip kurdum demek ki herkeste öyleymiş 7700 XT var

9000 serisinde sıkıntı olmuyprama alt kartlarda kart devre dışı kalıyor.

26.6.3 ten sonra 7000 serisinde hala sorun devam ediyor mu

Denemekten bıktım 10 yeni driverın 8 inde pc çöküyor neyse az sonra onuda deniyim 😂
Şurada anlattığım şekilde dene

Geri