acemiyimi ama bence darboğaz yapmaz linki paylaşırsıan iy olurarkadaşlar bir oem paket buldum içinde 7500f 5060 ti 16gb var ve fiyatı makul geldi ama emin değilim işlemci konusunda olmaz diye düşünüyorum ama içimi rahtlatmak istiyorum ne dersiniz
ne kadara buldun kipaylaşırsam biter diye korkuyorum çünkü daha önce atılan şeyler 1-2 gün içinde bitti
53k ben yükselttim ssd yi fln 57k ye yakın oldune kadara buldun ki
öyle yapıcam eywBen yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum 1080p de bi sıkıntı yaşamadım darboğaz konusunda eğer işlemcinin yetersiz kalmasından korkuyorsan 2k monitör al öyle oyna.
güzel bulmuşsun53k ben yükselttim ssd yi fln 57k ye yakın oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
öyle yapıcam eyw
Yapmaz. Çer çöp bir güç kaynağı yoktur inşallah.arkadaşlar bir oem paket buldum içinde 7500f 5060 ti 16gb var ve fiyatı makul geldi ama emin değilim işlemci konusunda olmaz diye düşünüyorum ama içimi rahtlatmak istiyorum ne dersiniz
oem paketlere güvenmiyorum bomba psu kullanarak sistemi çöp ediyor bir çoğu bu arada darboğaz yapmaz çok iyi ikiliarkadaşlar bir oem paket buldum içinde 7500f 5060 ti 16gb var ve fiyatı makul geldi ama emin değilim işlemci konusunda olmaz diye düşünüyorum ama içimi rahtlatmak istiyorum ne dersiniz