Airpods Pro 3 Kulaklığım Normal mi ?

canokyay

80+
Reaksiyon skoru
21
Airpods Pro 3 aldım Bu gün Elime ulaştı ama şarj kutusunun kapağını kapattığımda tok bir ses yerine içi boşmuş gibi ses çıkıyor

özellikle kulaklıklar kutuda değilken hızlı hızlı kapatıp açınca daha da belirginleşiyor, üst kapağın plastiğinin de birleşim yerinde de çok az ayrıklık var,

Eski bir Airpods ile karşılaştırdığımda ondaki ses çok daha tok ve kaliteli hissettiriyor,
YouTube’da baktığım yabancı inceleme videolarda da kapağın sesi düzgün çıkıyor benimki gibi çıkmıyor.

Telefon flaşını kapağın içine tuttuğumda da dikdörtgen mıknatıslar yerinde, ama yuvarlak ağırlık olması gereken sağ ve soldaki 2 yer boş gözüküyor normalde de mi böyle veya farklı ülkeler için üretilen versiyonlarda farklılık mı gösteriyor bilmiyorum ne yapmalıyım.

bende 4 var ikiside güvenilir yerden alındı ama böyle boş bir ses geliyor normal
Çok canımı sıktı gidip Apple’ın kendisinden ayrı şarj kutusu satın alasım var, acaba üretildiği yere göre veya seriye göre mi değişiyor benim bildiğim apple bu şekilde üretmez bildiğin içi boş gibi ses geliyor.

Çok canımı sıktı gidip Apple’ın kendisinden ayrı şarj kutusu satın alasım var, acaba üretildiği yere göre veya seriye göre mi değişiyor benim bildiğim apple bu şekilde üretmez bildiğin içi boş gibi ses geliyor.
istersen istanbuldaysan apple a yada gürgençlere vs götürüp sorabilirsin inceliyip size orijinal yada değil derler

istersen istanbuldaysan apple a yada gürgençlere vs götürüp sorabilirsin inceliyip size orijinal yada değil derler
Gürgençlere götürdüm zaten, tam anlamadı, aldığım yeri sorup Orjinal olduğunu söyledi, elinde başka Pro 3 olmadığı için de karşılaştırma yapamadı.

Gürgençlere götürdüm zaten, tam anlamadı, aldığım yeri sorup Orjinal olduğunu söyledi, elinde başka Pro 3 olmadığı için de karşılaştırma yapamadı.
mentesede sikinti var diyorsaniz degisim isteyin hocam cok ugrasmayin

mentesede sikinti var diyorsaniz degisim isteyin hocam cok ugrasmayin
Sıkıntı menteşede değil sanki kapağın içinde olması gereken sesin düzgün çıkmasını sağlayan ağırlıklarla ilgili

Airpods Pro 2 den pro 3 e geçtim , aynı boş kapak hissiyatı bendekinde de var normal bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk başlarda garipsemiştim ama alışıyorsun bi süre sonra

Geri