hekimoğlu adayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 531
3 ay çalışmak için yer önerisi lazım
Her yorumun da bir ilginclik varBerber, sanayi, oto yıkama ve temizleme, torbacılık
garsonluk hiç becerememHer yorumun da bir ilginclik var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam garsonluk iyidir ya
garanti alıncak yerler3 ay çalışmak için yer önerisi lazım
evimin dibinde vardı kapandı ya acılsa yapısırım . bana 8 saat sürecek asgari verecek bi yer lazımgaranti alıncak yerler
pompacılık
benzin istasyonu kasiyerliği
hem maalşları iyi, başka da ıyı yanı yok maaslar da asgarıden ıyı
kasıyerlık sektoru dunyuanın en basıt sektoru mal okut praa al gec taş tasımıyosun belın agrımıyo, kuytu kosede markette bulabılırsen gırebılırsın bim 45 50 veriyo a101 falan 30 motuz yapılcak yuerler değilevimin dibinde vardı kapandı ya acılsa yapısırım . bana 8 saat sürecek asgari verecek bi yer lazım
bim yeni giren personellre 38 veriyor ayrıca kasiyerlik düşündüğün gibi bir iş değilkasıyerlık sektoru dunyuanın en basıt sektoru mal okut praa al gec taş tasımıyosun belın agrımıyo, kuytu kosede markette bulabılırsen gırebılırsın bim 45 50 veriyo a101 falan 30 motuz yapılcak yuerler değil
kasiyerlik cok kolay bir is aksini iddia edemezsin yazin soguk kisin sicak klima daha ne yerde kurumsal maaslarda gecikmez ohbim yeni giren personellre 38 veriyor ayrıca kasiyerlik düşündüğün gibi bir iş değil
hocam bimde calısan 1 arkadasım sen part time olarak gir 20 civarı maas alıyorlar 4 saat çalışıyorlar dedi . bilgin var mıbim yeni giren personellre 38 veriyor ayrıca kasiyerlik düşündüğün gibi bir iş değil
Hayatında hiç çalışmadığını düşündüğüm için normal karşılıyorum en azından fix kasiyer olarakkasiyerlik cok kolay bir is aksini iddia edemezsin yazin soguk kisin sicak klima daha ne yerde kurumsal maaslarda gecikmez oh
Doğruhocam bimde calısan 1 arkadasım sen part time olarak gir 20 civarı maas alıyorlar 4 saat çalışıyorlar dedi . bilgin var mı
hayatımda sadece 2 gün çalıştım 1 gün klimacıda 1 günde komi olarak . klimacilik cok riskli adam 15. katta önlem almadan klima takıyor bi yanlış yapıp sorumluluk almak istemedim . komidede diger calisanlar beni ezmeye kalktı ben izin vermedim tartistim . part time bim a101 iyi gibi kuzenimle beraber giricemHayatında hiç çalışmadığını düşündüğüm için normal karşılıyorum en azından fix kasiyer olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Doğru