Lenovo Loq Alınır mı?

Bütçe 50K'ya çıkabilirse yüzüne bile bakılmaz, 40K bütçede alınabilecek pek bir şey yok.

Bütçe 50K'ya çıkabilirse yüzüne bile bakılmaz, 40K bütçede alınabilecek pek bir şey yok.
Keşke çıksada daha indirim yada kupon bulursam diye bakıyorum yani bu modeli dün gece Amazon'da 38.000 de satılırken gördüm

Keşke çıksada daha indirim yada kupon bulursam diye bakıyorum yani bu modeli dün gece Amazon'da 38.000 de satılırken gördüm
Hocam aldınız mı acaba aynı modeli abim icin düşünüyorum cok oyun oynayan birisi değil ama kronik anakart sorunlarından çekiniyorum. Aldiysanız fikrinizi almak isterim.

65w yüksek olsaymis ekran kartı iyiymiş ama onun dışında güzel gibi parçalar bu fiyatlara 3050 felan uygun deniyordu bu daha iyi ama ekran kartı gücü var hafızayı saymıyorum cunku sonradan yükseltilebilir olduğu için bence alınabilecek bir laptop gibi duruyor taksitle alacaksanız iyi bir seçenek gibi

65w yüksek olsaymis ekran kartı iyiymiş ama onun dışında güzel gibi parçalar bu fiyatlara 3050 felan uygun deniyordu bu daha iyi ama ekran kartı gücü var hafızayı saymıyorum cunku sonradan yükseltilebilir olduğu için bence alınabilecek bir laptop gibi duruyor taksitle alacaksanız iyi bir seçenek gibi
Teşekkür ederim hocam, 9 taksit seçeneği var o da cazip geliyor. Abim dükkanda kullanacağı bir laptop arıyordu banada mantıklı geldi.

En son lenovoda karar kıldık hocam bütçeyi yükseltmeye gerek duymadı abim ki bencede ona yeterli olacaktır. Çok oyun oynayan birisi olmadığı içinde 65 watt 4050 ona sıkıntı yaratmayacak diye düşündüm. Gün içinde amazon üzerinden sipariş vereceğim. Teşekkürler şimdiden.

En son lenovoda karar kıldık hocam bütçeyi yükseltmeye gerek duymadı abim ki bencede ona yeterli olacaktır. Çok oyun oynayan birisi olmadığı içinde 65 watt 4050 ona sıkıntı yaratmayacak diye düşündüm. Gün içinde amazon üzerinden sipariş vereceğim. Teşekkürler şimdiden.
bunun oyuncu laptopi olmadigini belirtmekte fayda var
herhangi bir oyun oynayabilirmisiniz emin degilim
muhtemelen 1650 ekran kartli bir oyuncu laptopi ile 3050 ekran kartli bir oyuncu laptopinin verecegi performansin arasinda bir performans verir.
cihazin fan cikisinin ekranindan altindan mentese tarafina acilmasi ve 1 adet olmasi cidden cok dusuk gucte calisan bir cihaz oldugunu gosteriyor
yani olay sadece ekran kartinin dusuk gucte calismasi degil hemde islemcinin dusuk gucte calismasi
uzerine bir de isinir muhtemelen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lenovo loq modellerindede anakart arizalanma olayi var
hangi modellerde var hangilerinde yok ya da olmayan model varmi emin degilim (aklimda sadece yeni nesil modellerde olmadigi kalmis(intel 12-13-14. nesil olmayan modeller))
ancak gosterdigin cihaz yerine alinmasi gereken baska bir suru secenek var:
1-3050 ekran kartim olsun ama attigin cihazdan daha yuksek performans alayim dersen:
2- 1.secenege gore islemcisi biraz daha kotu olsun, 3050 6gb degil 3050 4gb olsun(arada performans farki var) ama senin yolladigina gore yine daha performansli calissin hemde anakartim saglam kalsin dersen hemde ram 16gb olsun dersen :
3- tam butcemde hem 16gb ram hem 6gb 3050 hemde daha guncel nesil bir laptop olsun istersen:

Son düzenleme:
bonus axess kartlarim var, 4 taksitle de almaya okeyim. Baska kartlarim var 3 taksitlede almaya okeyim
4050 li cok daha guncel islemcili kaliteli bir laptop almak istiyorum dersen:

yine ayni cihaz butcemin bir tik uzerine ciksin ama 9 taksitli alayim dersende:

sana attigin ofis bilgisayari yerine alinabilecek kendi butcenin bir tik daha altina, direkt kendi butcene ve bir tik ustune olmak uzere daha ustun ozelliklerde bir suru secenek gonderdim. Umarim bunlardan birini alirsin

arastirirsan belki son attigima benzer 16gb ramli modeler bulabilirsin 9 taksitli

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkürler benimde gönlüm asusdan yana lenovodan ziyade, sizin onerdiklerinizi inceledikten sonra alalım en iyisi

Geri