- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oc le 200 hz oluyor diye biliyorum32 Gb Ram al böyle bir sisteme, çok hızlı olmasına gerek yok x3d işlemci alıyorsun sonuçta. Monitörü de gözünü seveyim 180 hz alma ki monitör darboğazı olmasın.
Oc le 200 hz oluyor diye biliyorum32 Gb Ram al böyle bir sisteme, çok hızlı olmasına gerek yok x3d işlemci alıyorsun sonuçta. Monitörü de gözünü seveyim 180 hz alma ki monitör darboğazı olmasın.
E ben de 85i falan görüyorum çok zorlayınca inzamdaki soğutma ile. Çok da takmamak lazım 7800x3d render işlecisi değil oyun işlemcisi zaten. Yani oyun senaryosu daha mantıklı olurBen 7800x3d ile Phantom Spirit kullanıyorum 7 bakır borulu olan, açıkçası performanstan memnun değilim 80 dereceleri görüyor oyunda R6'da fln
Kötü gene deOc le 200 hz oluyor diye biliyorum
O kdr bütçem olsa 4 k monitör le 32 gb ram ile alırım hocam32 Gb Ram al böyle bir sisteme, çok hızlı olmasına gerek yok x3d işlemci alıyorsun sonuçta. Monitörü de gözünü seveyim 180 hz alma ki monitör darboğazı olmasın.
Varmı 8000 liraya bi öneriniz daha çok AAA oyunları sevdiğimden fast VA tercih ettimKötü gene de
4k monitör al demedim farkettiysen aynı fiyata daha iyi monitörler varO kdr bütçem olsa 4 k monitör le 32 gb ram ile alırım hocam
Taksitle alacaksan o zaman olur hocam ama keşke 5070 12GB alsan, 9070 xt düzenli olarak sorun çıkartacak sana malesef. Kullanmaya başla bir süre sonra göreceksin amd'nin driverleri sıkıntı malesef.Bende biliyorum çok baktım ama bonus ve ziraat kartım var taksit önemli onun için kendim toplamayı tercih ettim
En temel de olsa 7800x3d için yeterli anakarto anakart ne alaka
Önerinizi bekliyorum hocam4k monitör al demedim farkettiysen aynı fiyata daha iyi monitörler var
attıklarımın yanında fiyat olarak berbat kalıyorEn temel de olsa 7800x3d için yeterli anakart
Anakartı şurdan seçip bu gece al indirim bitebilir
tavsiye bütçen 6k'ya çıkarsa https://www.vatanbilgisayar.com/msi...00-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.htmlSeçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim!
Seçili Bilgisayar Parçalarında %20 İndirim!www.vatanbilgisayar.com
7.5a çıkarsa https://www.vatanbilgisayar.com/msi...50-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html
Abi adam 9070xt alıyor demek ki hikayeli oyun oynayacak. 180hz almasının bile bi manası yokKötü gene de
Yani 9070xt le düşük bir işlemci kullanmak istemediğim için biraz anakarttan kıstımEn temel de olsa 7800x3d için yeterli anakart