PC İçin Hoparlör Önerisi

thedanke

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese merhaba bilgisayar için bir hoparlör arayışına girdim çünkü kullandığım yetersiz gelmeye başladı örneğin beamng oynarken motor bağırmaya başlayınca cızırtılı rezalet bir ses çıkarıyor o cızırtı sesi sinirlerimle oynuyor.Gözüme logitech z407 kestirdim cazip gibi geldi. Bütçem 5 bin Tl bandında
Önerileriniz varsa sevinirim.

Herkese merhaba bilgisayar için bir hoparlör arayışına girdim çünkü kullandığım yetersiz gelmeye başladı örneğin beamng oynarken motor bağırmaya başlayınca cızırtılı rezalet bir ses çıkarıyor o cızırtı sesi sinirlerimle oynuyor.Gözüme logitech z407 kestirdim cazip gibi geldi. Bütçem 5 bin Tl bandında
Önerileriniz varsa sevinirim.
Çok bi seçenek yok ya bütçeyi artırmazsan. Bende de emektar Creative 2+1 bir var 18 yıl oldu sanırım. Bozulursa Edifier markasına şans vereceğim. Biraz pahalılar ama kaliteli duruyor araştırmalarıma göre

Çok bi seçenek yok ya bütçeyi artırmazsan. Bende de emektar Creative 2+1 bir var 18 yıl oldu sanırım. Bozulursa Edifier markasına şans vereceğim. Biraz pahalılar ama kaliteli duruyor araştırmalarıma göre
Cevabınız için teşekürler peki soundbarlar nasıldır sizce

Ben de masaüstü PC'de kullanmak için bu ürünü almak istiyorum 'Mackie Cr3.5 3.5" Aktif Stüdyo Monitörü (Siyah)' kullanan var mı acaba ?

Cevabınız için teşekürler peki soundbarlar nasıldır sizce
Soundbar hiç kullanmadim. Pc de 2+1 18 yillik emektar, salonda tv de 15 yillik emektar lg 5+1 sinema sistemi var. Alacak olsam soundbar yerine subwoofer li urunler yada edifier in 2 li hoparlorunu tercih ederim sahsen.

Geri