TaHao
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,167
Mantıklı.1000watt enermax çekecem. Daha safe olur
Mantıklı.1000watt enermax çekecem. Daha safe olur
hocam sizde kasada bi problem çıktımı?MSI MAG PANO 100R PZ 4x120mm ARGB FANLI mATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG PANO 100R PZ 4x120mm ARGB FANLI mATX SİYAH GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Eğer kasa için bütçe artırabiliyorsan 6k ya düşmüş ben 2025 sonunda 5k ya almıştım bence gayet iyi fiyat. Mevcutta kullanıyorum içi çok geniş ve karizmatik bir kasa. Bir daha kasa almana gerek kalmaz uzun yıllar öyle diyebilirim. Ayrıca malzeme kalitesi de baya iyi ağır bir kasa ve Project zero anakartları destekliyor.
Çıkmadı hocam nasıl bir problem tam olarak?hocam sizde kasada bi problem çıktımı?
Programlar doğru okumuyor maalesef. 9070XT mikrosaniyelik dahi 630W anlık göremez. Techpowerup da 9070XT nitro+ incelemesinde de görüldüğü gibi spike 20ms de dahi 417W anca görebilmiş, buradaki veriler laboratuvar ortamında profesyonel test cihazlarıyla alınan veriler. Windows ortamında 3.parti yazılımlardan fersah fersah daha güvenilir ve doğru.Ben 9070xt de peak powerda 630w gördüm. 850 alsın en az. 9070xt ve 9700x sistem parçalarım böyle benim memnun olmadığım parça yok. Sorun olursa cevaplarım.
Piyasada ATX 2.0 güç kaynağı kalmadı, çoğu 3.0-3.1 ve hepsi de 9070XT ile uyumlu.750watt yeterli olur gibi o zaman. Peki alacağım psu sapphire pulse 9070xt'ye uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım. Mesela bunun gibi
n11'den Msı Mag A750bn Pcıe5 Iıı 750w 80+ Bronze 120mm Fan Power Supply Akak92msı0014 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Msı Mag A750bn Pcıe5 Iıı 750w 80+ Bronze 120mm Fan Power Supply Akak92msı0014 Fiyatları ve Özellikleri
Msı Mag A750bn Pcıe5 Iıı 750w 80+ Bronze 120mm Fan Power Supply Akak92msı0014 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok sadece psu 5k
arkadaş kasadan soğumustu beyaz renk almıştı ksanın camları hafif hafif kırık çıktı 1 fanın rgb yanmıyordu kasa 1 hafta demeden güneş altında rengi gitti egzoz fanı çalışmayı bıraktı 1 ay içinde fan getircez dedi msi gerlmedi en son kasayı iade aldılar o gün bu gündür arkadaş evin içine msi sokmuyorÇıkmadı hocam nasıl bir problem tam olarak?
Kötü bir durum hocam geçmiş olsun arkadaşa. Ben söylediklerinizin hiç birini yaşamadım, fanlar sorunsuz çalışıyor şu an ve herhangi bir ses yok. RGB kısmında da bir sorun yok hocam. Ekim 2025 tarihinden beri kullanıyorum günde yaklaşık 10 saat civarı.arkadaş kasadan soğumustu beyaz renk almıştı ksanın camları hafif hafif kırık çıktı 1 fanın rgb yanmıyordu kasa 1 hafta demeden güneş altında rengi gitti egzoz fanı çalışmayı bıraktı 1 ay içinde fan getircez dedi msi gerlmedi en son kasayı iade aldılar o gün bu gündür arkadaş evin içine msi sokmuyor
Çok büyük para sıkıntım yok da 12k'ya çözsem yeterli olur gibikasa psu soğutucu toplam bütçe ne kadar
Güle güle kullan hocam maşallah diyelimProgramlar doğru okumuyor maalesef. 9070XT mikrosaniyelik dahi 630W anlık göremez. Techpowerup da 9070XT nitro+ incelemesinde de görüldüğü gibi spike 20ms de dahi 417W anca görebilmiş, buradaki veriler laboratuvar ortamında profesyonel test cihazlarıyla alınan veriler. Windows ortamında 3.parti yazılımlardan fersah fersah daha güvenilir ve doğru.
![]()
Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Review - Beating NVIDIA
AMD's new RDNA 4 GPUs are launching today. The Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ is a fantastic custom design with powerful cooling and whisper-quiet fans. In terms of FPS, the RX 9070 XT offers competitive performance with similarly priced NVIDIA options in both raster and ray tracing.www.techpowerup.com
Piyasada ATX 2.0 güç kaynağı kalmadı, çoğu 3.0-3.1 ve hepsi de 9070XT ile uyumlu.
Bende birazdan bu canavarı takacam sisteme, 650w dan terfi ediyorum![]()
anakartın boyutu ne?Çok büyük para sıkıntım yok da 12k'ya çözsem yeterli olur gibi
Güle güle kullan hocam maşallah diyelim![]()
Atxanakartın boyutu ne?
Attığım kasanın beyazını alabilirsin 6k şu an. MAG Pano "m" ibaresi olmayan.Arkadaşlarlar kasa,psu,sıvı soğutucu için 22k bütçem var en fazla ne almalıyım?
Anakart back connect ve sistem full beyaz olacak.