10 Dolar Altı Açık Dünya Uzun Süreli Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşımla altta yazdığım oyunları bitirdim ve yeni oyun arama peşindeyiz hazır Steam indirimleri gelmişken uzun süreli bir şey almak istiyoruz.

Bitirilen oyunlar; Sons of The Forest, The Forest, Green hell, Palworld, Ark Survival, 7 Days to Die,don't strave.

Arkadaşımla altta yazdığım oyunları bitirdim ve yeni oyun arama peşindeyiz hazır Steam indirimleri gelmişken uzun süreli bir şey almak istiyoruz.

Bitirilen oyunlar; Sons of The Forest, The Forest, Green hell, Palworld, Ark Survival, 7 Days to Die,don't strave.
Donanım nedir

Ekler

• Screenshot_20260628_183415_UC Browser.webp
    Screenshot_20260628_183415_UC Browser.webp
    90.7 KB · Hit: 47
Simülasyon tycoon tarzı oyunları deneyin bence. Wrap Simulator gibi. Pek uzun sürmüyor ama az bütçeyle birkaç oyun döndürürsünüz.

Neresi hatalı olay storede mobil raft diye bir oyun vardı bir süreden sonra okadar çok sıkıcı hâle geliyorduki anlatamam sunucular bı geliyor bir gidiyor kafayı yersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Korsan hali varmı

Para olaydı Sea of Thieves 2026 Premium Edition Satın alırdım 40 dolardan 14 dolara düşmüş

Ekler

• 1000063058.webp
    1000063058.webp
    96.7 KB · Hit: 34
Neresi hatalı olay storede mobil raft diye bir oyun vardı bir süreden sonra okadar çok sıkıcı hâle geliyorduki anlatamam sunucular bı geliyor bir gidiyor kafayı yersin

Korsan hali varmı

Para olaydı Sea of Thieves 2026 Premium Edition Satın alırdım 40 dolardan 14 dolara düşmüş
Online oyun hocam korsan hali yok diye biliyorum. Evet güzel indirimi var 14 dolara o paket alınabilir.

baldur gate 3 oyuyorum bayagı açık dünyası sarıyor ama kaç gayme bilemiycem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,667
Üyeler
199,204
Son üye
turuncukafa

Geri