70-75k Bütçe ile Ayrı Ayrı Ya Da Hazır Sistem Önerisi

mress3535

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe:70-75 k
işlemci olarak Ryzen 5 7500x3d
ekran kartı sapphire pulse 9070xt
anakart colorfl battle ax b650m e pro v14
ram 16gb ddr5 6000mhz cl30
depolama 1tb ssd

şeklinde düşündüğüm hala psu kasa ve soğutucu bulamadığım şu an bu saydıklarımın 67.5 k ettiği bir sistem toplamış bulunmaktayım ekleme çıkartmalara çok açığım önerilerinizi bekliyorum.

Egee urun satin almaduysan Sinerji de direkt rx9070xt r5 7500x3dli oem vardi 66bine. Aslına ona bakim ozellestirmelwrine bakıp sana uygun mu degil mi diye bakabilirsin.

Egee urun satin almaduysan Sinerji de direkt rx9070xt r5 7500x3dli oem vardi 66bine. Aslına ona bakim ozellestirmelwrine bakıp sana uygun mu degil mi diye bakabilirsin.
Hocam bahsettiğiniz sistem bu galiba ama benim seçtiğim anakartta 2 M2 slotu var ve ram sanki bundan daha iyi gibi bir de PSU sizce iyi mi nasıl ben çok kararsız kalıyorum tek tek almak ya da böyle hazır sistem arasında kalıyorum

Hocam bahsettiğiniz sistem bu galiba ama benim seçtiğim anakartta 2 M2 slotu var ve ram sanki bundan daha iyi gibi bir de PSU sizce iyi mi nasıl ben çok kararsız kalıyorum tek tek almak ya da böyle hazır sistem arasında kalıyorum
Tek tek indirim felan kovalayarak istediğiniz parcalarla almak daha iyi olur

Tek tek indirim felan kovalayarak istediğiniz parcalarla almak daha iyi olur
Şu anki fiyatlarından düşmesini beklediğiniz var mı hocam ben almayı planladıklarımı düzenleyip bu konuya eklemeyi düşünüyorum ak akçeden en uygunlarını listeleyerek almayı düşünüyorum.

Delta psu diye yapay zekaya arattigimda sunucular icin guc kaynağı üreten cok guvenilir bir firma olarak anlatıyor. Parca fiyatlarına bak, hangisi mantikli karar ver. Açıkçası 1 2 ay gece gündüz indirim arayan bi insan değilim ve parca fiyatlarına baktığımda kasa ve soğutucusu hariç kalanları akakceden topladigimda 66 yapiyor zaten. Gerçi taksit imkanına gore degisir.

Hocam çok kararsızım almışken uyumlu ve parasına değen bir kasa almak istiyorum. Bu yönde tavsiyelerinize açığım hele parça parça yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Hazır sistem almayacaksan 650 serisi anakart almazdım ben üretimi biteli sene olacak neredeyse 850 serisi anakartlara çok az bir miktarla geçebilirsin. Örnek b850m-k daha güncel vrm m2 pasif soğutmalı 1500 tl gibi bir fark çıkar en fazla cebinden. Rami zaten öyle seçmişsin de indirim görürsün aklını çeler diye söylüyorum 6000 mhz cl 30 al kesinlikle am5 en stabil bu frekansta çalışıyor maalesef halen. 7500x3d için sakın soğutmaya devasa paralar harcama 4-5 bakır borulu herhangi bir soğutucu rahat rahat soğutuyor 65w işlemci zaten yeri belli. Bir de buna benzer bir sistem gaming gecesine düşmüştü veya 9700xt de kendi başına indirime girmişti acelen yoksa bekleyebilirsin ne kadar kar edersen o kadar iyi.

Hocam değerli yanıtın için teşekkür ederim, söylediklerini dikkate alacağım ama indirim konularını takip etmede ve hangi dönemlerde indirimler olduğunu bilmiyorum gaming gecesi hangi firmaya ve hangi döneme ait bir indirim dönemi detay verebilir misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem almayacaksan 650 serisi anakart almazdım ben üretimi biteli sene olacak neredeyse 850 serisi anakartlara çok az bir miktarla geçebilirsin. Örnek b850m-k daha güncel vrm m2 pasif soğutmalı 1500 tl gibi bir fark çıkar en fazla cebinden. Rami zaten öyle seçmişsin de indirim görürsün aklını çeler diye söylüyorum 6000 mhz cl 30 al kesinlikle am5 en stabil bu frekansta çalışıyor maalesef halen. 7500x3d için sakın soğutmaya devasa paralar harcama 4-5 bakır borulu herhangi bir soğutucu rahat rahat soğutuyor 65w işlemci zaten yeri belli. Bir de buna benzer bir sistem gaming gecesine düşmüştü veya 9700xt de kendi başına indirime girmişti acelen yoksa bekleyebilirsin ne kadar kar edersen o kadar iyi.
Zaman ayırdığın için ayrı teşekkür ederim.

Rica ederim, cuma akşamları 22:00'da. Ve de karne indirim dönemi olduğu için parça parça sağdan soldan indirim haberi gelebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,644
Üyeler
198,363
Son üye
ScaleAI
Geri