Vatan'dan Max 50-60k Bütçe Kasa Tavsiyesi

phopshen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
414
Bütçe
59000
Vatan Bilgisayara gidip alacağım. Siteden bağımsız mı çalışıyorlar? 50-60k bandında en ucuz sistemi toplamak istiyorum.
AMD işlemci
NVİDİA/AMD ekran kartı en az 8 GB(8gb olmayacak)
DDR5
MSI gibi kaliteli PSU lazım
ATX anakart lazım

Vatan Bilgisayara gidip alacağım. Siteden bağımsız mı çalışıyorlar? 50-60k bandında en ucuz sistemi toplamak istiyorum.
AMD işlemci
DDR5
ATX anakart lazım
Tek tek toplama vatandan kazık yersin, ara ara indirimli sistemler geliyor onları alırsın. Mesela cuma karne sistemleri gelmişti o zaman onları alsan iyi olurdu.

Tek tek toplama vatandan kazık yersin, ara ara indirimli sistemler geliyor onları alırsın. Mesela cuma karne sistemleri gelmişti o zaman onları alsan iyi olurdu.
karne indirimlerini gördüm yetişemedim tükendi hemen. sitedeki hazır sistemleri vermiyorlar mı gerçekten?

AMD işlemci
DDR5
ATX anakart lazım
Sadece vatandan alacaksan toplamak yerine hazır sistem al kazıklanma

AMD işlemci
DDR5
ATX anakart lazım
neden sadece vatanı tercih ediyorsunuz hocam intrenetten sipariş vermeyle ilgili bi şüphenizmi var

neden sadece vatanı tercih ediyorsunuz hocam intrenetten sipariş vermeyle ilgili bi şüphenizmi var
görüp almak istiyorum. testini de gözümle gorecegim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6 taksit. sistem iyi mi? uzun süre götürecek beni

23032.webp

pahalı gibi ama peşin fiyatına taksit varsa iyi
peşine aldım uygun. SSD stok bitmiş haftaya şarkıya kadar beklemek zorundayım iki gün bekledim bir hafta nasıl brklicrm bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,264
Üyeler
198,727
Son üye
Bourne99

Geri