Bu 2. El Laptoplardan Hangisi Alınır

psu niye bozuk gelsin
Hocam 2019 yılından beri monster abra serisi kullanıyorum. ısınıyor mu evet oyun oynarken ısınıyor ama bir sorun yaşadım mı hayır yaşamadım. Sadece 2026 ocak ayında ekranda birkaç beyaz nokta çıktı ama kullanıma engel değil. Bakımlarını düzenli ve özenli yaparsanız sorun çıkartmıyor. Ama birazda şans meselesi.
her sey ihtimal dahilinde hocam olabilir
37ye aynı yerde bu var hocam biraz pazarlıkla bunu düşünebiliriz belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben ddr5 4060 lı Asus Tuf ı 30k ya satarım diyodum, bunlar bu kadar ediyor mu ya, garantili falan mı?
Galiba son attığım sizin sistemden 37ye ilana koymus

Ekler

• 1000051149.webp
    1000051149.webp
    138.4 KB · Hit: 16
37ye aynı yerde bu var hocam biraz pazarlıkla bunu düşünebiliriz belki

Galiba son attığım sizin sistemden 37ye ilana koymus
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Benimki ryzen 7 bi de bu 5 miş ama 14 ay garantisi var diyor benim garantim ya bitti ya da bitmek üzere bakmam lazım.

4050-4060ı cihaz da denk gelir bu paralara. 3000 serisine bakmayın artık.

Soldaki sistem 29k sağdaki 28

25ede böyle bir şey var
monster çok ısınıyordur muhtemelen hp victusda hall sensör sorunu vardı umarım doğru yazmışımdır ben olsam 2 modelide almam ve 2. elde asla elden görmediğim ürünü almam asus tuf alabilirsiniz msi modellere bakmayın watt düşük oluyor alacağın performans kısıtlı ben olsam asus tuf alırdım. elden test ederek almanız çok sağlıklı olur elden test ederek aldığım kasa bile yarınki gün arıza verdi teknoloji işi şans işi biraz 0 olsa daha güzel olur tabi.

monster çok ısınıyordur muhtemelen hp victusda hall sensör sorunu vardı umarım doğru yazmışımdır ben olsam 2 modelide almam ve 2. elde asla elden görmediğim ürünü almam asus tuf alabilirsiniz msi modellere bakmayın watt düşük oluyor alacağın performans kısıtlı ben olsam asus tuf alırdım. elden test ederek almanız çok sağlıklı olur elden test ederek aldığım kasa bile yarınki gün arıza verdi teknoloji işi şans işi biraz 0 olsa daha güzel olur tabi.
4050-4060ı cihaz da denk gelir bu paralara. 3000 serisine bakmayın artık.
Bu ikisinden birine karar kilicaz hocam

Ekler

• 1000051156.webp
    1000051156.webp
    119.9 KB · Hit: 15
  • 1000051149.webp
    1000051149.webp
    138.4 KB · Hit: 12
Bu ikisinden birine karar kilicaz hocam
hocam intel çok isinir ve 4050 amd olanını alın arkanıza bakmayın ve garantisi satan adamdan olmasın alınan firmadan olsun distribütör garantili olsun yani. bakın size dediğim gibi hem watt değerleri yüksek hem de 30 serisi kart yerine 40 serisi kart alacak arkadas hem diğerlerinin garantisi de yoktu..

hocam intel çok isinir ve 4050 amd olanını alın arkanıza bakmayın ve garantisi satan adamdan olmasın alınan firmadan olsun distribütör garantili olsun yani. bakın size dediğim gibi hem watt değerleri yüksek hem de 30 serisi kart yerine 40 serisi kart alacak arkadas hem diğerlerinin garantisi de yoktu..
Tamamdır sağolun hocam bugün gidebilirsek garanti sorgulamasinida yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,097
Üyeler
198,692
Son üye
ghostrider234

Geri