Bence fiyat takip botuna sadece güvenilir daha önce alışveriş sorunsuz gerçekleşmiş market sahipleri butonu gibi bir şey olmalı kurumsal ayrı , güvenilir satıcılar ayrı olacak şekilde mesela telefon bakarken fiyat düştü görünüyor ancak firmalar merdiven altı .Kurumsal satışta bir ürüne ihtiyacımız olduğunda pazaryerini dolaşırken zaten zaman kaybediyoruz . En azından web fiyat araştırması yaparken güvenilir bir yerden hemen ortalama fiyat baz almakla , araştır bul altındaki fiyatları ve satıcıları tek tek incele vs berbat bir iş . Bin TL fazla olsun güvenilir olsun .
@Ryzhem'e katılıyorum istediğimiz bildirim açtığımız ürünün anında bildirimi düşmesi çok iyi olur . Takip ettiğimiz ürün listelerinde yine markalar olmalı bu markaların agresif fiyat düşürmesi yaptığında görebilmeliyim . Çünkü bir dünya atıyorum laptop markası var ancak ben Asus , Lenovo , Msı markalarının agesif düşüşlerini görmek istiyorum gibi . Yada sadece rtx 5060 ekran kartlı laptopların fiyat indirimlerini yakalamak istiyorum yine sadece marka şu marka olsun diye kolayca belirtilebilmeli . Genelde aklımızda bir cihaz belirlemiyoruz aklımızda fazla seçenek olduğundan bekleyip indirim oranına göre kovalıyoruz zaten . Cihazların mutlaka data sheeti tek tıkla cihaz bilgilerinde ulaşılabilir olmalı . Bunu satan adam kendim de dahil , bir mail ile distribütörden saniyesinde talep edebilir bütün geçilen siparişlerin data sheetini . Ancak hala satıcılara bunu sormak zorundayız , içerdiği ram , ssd slotlarını , gpu tdp'sini yazmıyorsa eğer Youtube'den yada orjinal sitesinden seri no ile vs bulmak çok vakit kaybettiriyor . Hele kurumsal cihazsa workstation ve Lenovo ise vay haline . Sata power var mı ? 6+2 pin kaç adet var ? M2 nvme ssd aparatı olmadan montajlanabilir mi ? Psu kaç watt ? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?

Şaka bir yana kolay gelsin hocam yolun açık olsun .