Aselsan Yeniden Telefon Üretecekmiş Ne Düşünüyorsunuz

böyle bir girişim olsa bütün sosyal medya yıkılır. ne hikmetse bir youtuber hariç kimseden ses seda yok.

Bu sürekli karşıma çıkıyor ondan dolayı
şahsen inandırıcı gelmiyor. hazır seçimler yaklaşıyor telefon, yürüyen uçak bütün tuşlara basarlar.
ordu öncelikli bir ürün olacaksa harika. sivil tüketim için tercih edileceğini sanmıyorum.

şahsen inandırıcı gelmiyor. hazır seçimler yaklaşıyor telefon, yürüyen uçak bütün tuşlara basarlar.
ordu öncelikli bir ürün olacaksa harika. sivil tüketim için tercih edileceğini sanmıyorum.
Seçim geliyor ya bence oy toplamak için

ben fiyatı ve özelliği ne olursa olsun alırım. buraya da atarım fotosunu.

inşallah işlemcisi filan da yerli olur isterse 40nm olsun

O video da yanlış hatırlamıyorsam orta segmentinde yerli işlemcisini kullanacakmış nekadar doğru bilgi tartışılır ama benim izlediğim videoda orta segmentte kendi işlemcisi olacakmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40 mm işlemcili telefon olurmu hiç abartmayın hiç olmadı direk tuşlu telefon yapsınlar daha iyi

küresel fabrikalarda basılmak üzere 12 nm ile 7 nm arasında (veya daha gelişmiş) bir üretim geometrisine göre optimize edilecek. Diyor internet de

O video da yanlış hatırlamıyorsam orta segmentinde yerli işlemcisini kullanacakmış nekadar doğru bilgi tartışılır ama benim izlediğim videoda orta segmentte kendi işlemcisi olacakmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40 mm işlemcili telefon olurmu hiç abartmayın hiç olmadı direk tuşlu telefon yapsınlar daha iyi

ben bu konuya bir mihenk taşı olarak bakarım ve her sene çıkan modeli alırım.
desteğim olsun diye.

Siz muhtemelen Anime videolarını da gerçek sanıyorsunuz.

Belki askerler için tuşlu çıkarırlar. O da belki.

Geri