ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,343
hiçbir kaynak yok twitterdaki yalan dolan şeyleri video yapmışbu videoyu izleyip de geldim
hiçbir kaynak yok twitterdaki yalan dolan şeyleri video yapmışbu videoyu izleyip de geldim
Bu sürekli karşıma çıkıyor ondan dolayıböyle bir girişim olsa bütün sosyal medya yıkılır. ne hikmetse bir youtuber hariç kimseden ses seda yok.
şahsen inandırıcı gelmiyor. hazır seçimler yaklaşıyor telefon, yürüyen uçak bütün tuşlara basarlar.Bu sürekli karşıma çıkıyor ondan dolayı
Seçim geliyor ya bence oy toplamak içinşahsen inandırıcı gelmiyor. hazır seçimler yaklaşıyor telefon, yürüyen uçak bütün tuşlara basarlar.
ordu öncelikli bir ürün olacaksa harika. sivil tüketim için tercih edileceğini sanmıyorum.
O video da yanlış hatırlamıyorsam orta segmentinde yerli işlemcisini kullanacakmış nekadar doğru bilgi tartışılır ama benim izlediğim videoda orta segmentte kendi işlemcisi olacakmışben fiyatı ve özelliği ne olursa olsun alırım. buraya da atarım fotosunu.
inşallah işlemcisi filan da yerli olur isterse 40nm olsun
40 mm işlemcili telefon olurmu hiç abartmayın hiç olmadı direk tuşlu telefon yapsınlar daha iyiben fiyatı ve özelliği ne olursa olsun alırım. buraya da atarım fotosunu.
küresel fabrikalarda basılmak üzere 12 nm ile 7 nm arasında (veya daha gelişmiş) bir üretim geometrisine göre optimize edilecek. Diyor internet deben fiyatı ve özelliği ne olursa olsun alırım. buraya da atarım fotosunu.
ASELSAN yeni bir telefon çıkaracakmış onu öneririm hocamOyun amaçlı hangi telefonu önerirsiniz
O video da yanlış hatırlamıyorsam orta segmentinde yerli işlemcisini kullanacakmış nekadar doğru bilgi tartışılır ama benim izlediğim videoda orta segmentte kendi işlemcisi olacakmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
40 mm işlemcili telefon olurmu hiç abartmayın hiç olmadı direk tuşlu telefon yapsınlar daha iyi
ASELSAN herkese değilde askerlere falan çıkarsalar daha iyi olmazmıSiz muhtemelen Anime videolarını da gerçek sanıyorsunuz.
Belki askerler için tuşlu çıkarırlar. O da belki.