Hocam, Phantom Spirit 120 SE alabilirsiniz sorun yok. Ben sadece alternatif sundum. Sıvı soğutma isterseniz enermax liqmaxflo 360mm alabilirsiniz daha kaliteli olsun derseniz.Sıvı soğutma ne kadarlık bir fark yaratır? Sırf ileride pompa bozulması, hortumda vs. sıvı kaçağı olursa diye endişeliyim ondan dolayı Hava soğutma seçtim.
Sıcaklık olarak sence ne kadarlık bir fark olur? Ocypus, phantom spirit'le aynı fiyat gibi bi şey.Hocam, Phantom Spirit 120 SE alabilirsiniz sorun yok. Ben sadece alternatif sundum. Sıvı soğutma isterseniz enermax liqmaxflo 360mm alabilirsiniz daha kaliteli olsun derseniz.
x3D cache in kıymetini bilen bilir. araştırmak lazım. 9700x render işleri için uygunken. x3D işlemciler online oyunda stutterı acayip düşürüyor. bir bf6 oyuncusu olarak test ettim onayladım.7800x3d yerine 9700x alabilirsiniz hocam, performansları çok yakın, 9700x daha güncel ve ucuz bir model, sırf adı 3xd diye 7800'ün fiyatının şişik kaldığını düşünüyorum.
phantom spirit 120 se mucize gibi bir şey hocam. ondan şaşma. ben 9800x3d yi arctic freezer 34 duo ile soğutmaya çalıştım. soğutmadı. phantom spirit 120 se soğutması çok başarılı. argb modeli yok tipsiz durur ama mucize gibi dediğim gibi.Sıcaklık olarak sence ne kadarlık bir fark olur? Ocypus, phantom spirit'le aynı fiyat gibi bi şey.
Gerçekten Sıvı soğutmaya yanaşmak istemiyorum. Eski kafa devam edeceğim o konuda.x3D cache in kıymetini bilen bilir. araştırmak lazım. 9700x render işleri için uygunken. x3D işlemciler online oyunda stutterı acayip düşürüyor. bir bf6 oyuncusu olarak test ettim onayladım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
phantom spirit 120 se mucize gibi bir şey hocam. ondan şaşma. ben 9800x3d yi arctic freezer 34 duo ile soğutmaya çalıştım. soğutmadı. phantom spirit 120 se soğutması çok başarılı. argb modeli yok tipsiz durur ama mucize gibi dediğim gibi.
https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,904555651.html bir süre anakart kovalayacaksan bunu kovala derim. aşırı memnunum. 10kya düşmüştü geçen incehesapta. ben de n11den 10.399a almıştım taksitli.Merhabalar, almak istediğim sistem için tek tek parçalar belirlemiş bulunmaktayım. Belirlediğim parçalarla sistem yaklaşık 85000 TL olmaktadır (bu fiyatın üstüne çıkmayı düşünmüyorum). Ram ne yazık ki şu anlık 16 GB olarak kalacak. Sizce parçalar bütünlük olarak nasıl? "Belirlediğim parçalar hakkında düşüncelerinizi bekliyorum ayrıca spesifik olarak önerdiğiniz bir parça olursa değerlendirmek isterim."
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart : Gigabyte B650 Eagle AX
Ekran Kartı (GPU): Sapphire RX 9070 XT Pulse
Bellek (RAM): Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
Depolama (SSD): Lexar NM710 1TB
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Kasa: Next Gaming Alpha Neon 7x
Güç Kaynağı (PSU): Enermax REVOLUTION III 850W 80+ Gold
ATX bir anakart alsak daha iyi olmaz mı? Parçaların çok sıkışık olmasını istemiyorum açıkçası.https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,904555651.html bir süre anakart kovalayacaksan bunu kovala derim. aşırı memnunum. 10kya düşmüştü geçen incehesapta. ben de n11den 10.399a almıştım taksitli.
b850 benceX serisine çıkamam mecbur B650 ya da B850 olan bir model seçmek durumundayım.
phantom spirit 120se direkt. 7 8 derece fark ediyor. youtubedan testlere bakmak lazım iyice. b850 tarafında MSI b850 tomahawk wifi uygunsa alabilirsin. yeni stok gelmişti en son 20kdan 14kya düşmüştü. hepsiburada satıcılı önerebilirim. https://www.hepsiburada.com/msi-msi...-fi-7-atx-p-HBCV0000B5FB57?magaza=HepsiburadaSıcaklık olarak sence ne kadarlık bir fark olur? Ocypus, phantom spirit'le aynı fiyat gibi bi şey.
Ben de sistemi topladım bu hafta rami taksitle almayi planliyordum fakat sahibindende bir ilana denk geldim 10k nakit 8k takside bolerek 32gb 6000mhz cl30 xpg rgb bir ramini aldım. Imkan varsa mantikli hareket ben altın bozdum ytdMerhabalar, almak istediğim sistem için tek tek parçalar belirlemiş bulunmaktayım. Belirlediğim parçalarla sistem yaklaşık 85000 TL olmaktadır (bu fiyatın üstüne çıkmayı düşünmüyorum). Ram ne yazık ki şu anlık 16 GB olarak kalacak. Sizce parçalar bütünlük olarak nasıl? "Belirlediğim parçalar hakkında düşüncelerinizi bekliyorum ayrıca spesifik olarak önerdiğiniz bir parça olursa değerlendirmek isterim."
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D
Anakart : Gigabyte B650 Eagle AX
Ekran Kartı (GPU): Sapphire RX 9070 XT Pulse
Bellek (RAM): Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30
Depolama (SSD): Lexar NM710 1TB
İşlemci Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Kasa: Next Gaming Alpha Neon 7x
Güç Kaynağı (PSU): Enermax REVOLUTION III 850W 80+ Gold
Sana da hayırlı olsun. iyi eğlenceler.Ben de sistemi topladım bu hafta rami taksitle almayi planliyordum fakat sahibindende bir ilana denk geldim 10k nakit 8k takside bolerek 32gb 6000mhz cl30 xpg rgb bir ramini aldım. Imkan varsa mantikli hareket ben altın bozdum ytd
Görsellik aramiyorsan patriot alınır bu arada benimki tamamen görsellikten dolayı. Hayırlı olsun şimdiden