Ucuz Klavye Önerisi. 1000tl Filan

Moren

80+
Reaksiyon skoru
81
Selamün aleyküm. Bana 1k cıvarı bir klavye önerir misiniz?

Az tüşlü klavye iyi mi? hiç kullanmadım.
Normal klavye işte, sadece en üstteki F tuşlarıyla sağdaki sayı tuşları yok. Masan küçükse iyi olur masada yer kaplamaz

Membran klavye iyi değil.
Bütçe çıkarsa bu alınabilir
Bunda yay sesi var ve çift basma sorunu çok çabuk yaşar gibi. Bence bu bütçede membran alması daha mantıklı olacaktır.

Ama mekanik şartsa ben Redragon yerine Ajazz şu ürününü öneririm.

Ajazz ve Redragon denedim. Ajazz %60 versiyonunu denedim, ama burada %75 atıyorum. Aynı switch ve tasarıma sahipler. Mor olan red switch, kırmızı olan ise brown switch. Tuş kalitesi Redragon göre daha iyi. Yay sesi duymadım tabii çok da uzun kullanmadım, ortalama 1-2 hafta. Redragon'u da o civarda kullandım ama ondan net duydum.

Ben %60 önermem %75 daha ideal bence. Ajazz Redragon farkı keycapsleri daha kaliteli, ama yine bu fiyatlardaki mekanik switchlerde çift basma yaşama ihtimaliniz yüksek.

Bir ara Gamepower ne olursa olsun satsın kafasında ₺1000-1300 manyetik satıyordu, o tarz bir manyetik bulursam onu önereyim. Manyetikde en azından çift basma yaşamazsınız, ama o fiyattaki manyetikten de basım süresi tarafında iyi bir performans beklememek lazım, ayar yapmadan kullanmak daha mantıklı.

Halen satıyorlarmış. Ama %60 %100'den geçmek zor olacaktır, hatta hiç alışmama ihtimaliniz var. Fonksiyon tuşlarını kullanan biriyseniz %75 veya Hawk'ın membran klavyesini alıp geçin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe daha da yukarı çıkıyorsa şu ürünler de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,437
Üyeler
198,563
Son üye
Media Markt Sponsor
Geri