tamtam
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
nasıl test edeceksiniz pekiEğer veriler bahsedildiği gibiyse
nasıl test edeceksiniz pekiEğer veriler bahsedildiği gibiyse
Bunlar hem pahalı hem de kötü fanlar. Wraith'in sitesine bakın bir. Bu tip uygun fanlar vardı ortalama seviyede.manyetik birbirine tutturlan 140mm güzel rgp fan yok mu ya arayıp duruyorum bi thermaltake de buldum onda da istediğim rengi bulamıyorum mavisi gelmemiş tr ye
![]()
THERMALTAKE CL-F195-PL14SW-A CT140 EX Reverse Beyaz 3x140mm ARGB Manyetik Modüler Fan Kiti Kasa fanı - inventus
THERMALTAKE CL-F195-PL14SW-A CT140 EX Reverse Beyaz 3x140mm ARGB Manyetik Modüler Fan Kiti Kasa fanıinventus.com.tr
Bakalım, gelsin yorum yapacağım net şekilde. İyiyse stok bitiririz. Ama olay şu, ben büyük ihtimalle fanlar için sesli ya da sessiz diyemem. Çünkü odam zaten hep sesli. Ses benim için 3. planda. O yüzden en azından performansı hakkında konuşabilirim.Kullanicidan yorum almak lazım artık bencei
Ses zaten kime göre neye göre ortamın musaitligine göre değişir pancar motoru yada uçak sesi olmadıkça çok sıkıntı yoBunlar hem pahalı hem de kötü fanlar. Wraith'in sitesine bakın bir. Bu tip uygun fanlar vardı ortalama seviyede.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bakalım, gelsin yorum yapacağım net şekilde. İyiyse stok bitiririz. Ama olay şu, ben büyük ihtimalle fanlar için sesli ya da sessiz diyemem. Çünkü odam zaten hep sesli. Ses benim için 3. planda. O yüzden en azından performansı hakkında konuşabilirim.
Kesinlikle. Üstte kategori modu 35dba'ya sesli dedi. 8CM sunucu fanlarım yüksek rpm'de 40 DB'den fazla ses yapıyor, kulak kesilmedikçe duymuyorum bile. O yüzden ses kısmına hiç girmem. Olay hava sesi değil. Eğer ki fanlarda vızıltı, rulman sesi, yalpa sesi gibi sesler gelirse bunu raporlarım.Ses zaten kime göre neye göre ortamın musaitligine göre değişir pancar motoru yada uçak sesi olmadıkça çok sıkıntı yo
wraith'de 140mm yok ki, pahalı kötü ama 140mm magnetic başka alternatif ben bulamadım.Bunlar hem pahalı hem de kötü fanlar. Wraith'in sitesine bakın bir. Bu tip uygun fanlar vardı ortalama seviyede.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bakalım, gelsin yorum yapacağım net şekilde. İyiyse stok bitiririz. Ama olay şu, ben büyük ihtimalle fanlar için sesli ya da sessiz diyemem. Çünkü odam zaten hep sesli. Ses benim için 3. planda. O yüzden en azından performansı hakkında konuşabilirim.
Hocam fanların kasada ki görüntüsünü rica etsem özelden foto olarak atma şansın var mı ?Normalde böyle sevmiyorum RGB sonsuz ayna tasarımlı olanlar hoşuma gidiyor asia horse dawn pro aldım. Beyaz kasaya gider mi acaba RGB yok ve siyah![]()
wraith'de 140mm yok ki, pahalı kötü ama 140mm magnetic başka alternatif ben bulamadım.
www.n11.com